Katalin hercegné húga volt a legszebb az esküvőn - Virágmintás ruhában tündökölt Pippa

Képeken Gabriella Windsor és esküvői meghívottjai.

Gabriella Windsor esküvője - Pippa Middleton
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétvégén újabb királyi esküvő zajlott le, bár korántsem olyan extravagáns módon, ahogy Harry herceg és Meghan vagy éppen Vilmos herceg és Katalin hercegné keltek egybe. Ezúttal Lady Gabriella Windsor és szerelme, Thomas Kingston kötötték össze az életüket, a menyegzőn pedig a királyi család apraja-nagyja jelen volt.

A királyi család nőtagjai az esküvőn

Általában Katalin hercegné kelti a legnagyobb feltűnést a csinos dizájnerruháival, most azonban, mivel nem volt jelen az eseményen, a családja egy másik tagja tündökölt, méghozzá húga, Pippa Middleton, aki minden bizonnyal sokat tanult stílusos nővérétől.

Pippa is a hercegné egyik kedvenc tervezőjétől választott, egy virágmintás, búzakék, Kate Spade-kreációra voksolt a jeles alkalomra. Fejfedő helyett ezúttal egy nyárias fejpántra esett a választása, ami természetesen tökéletesen harmonizált a szettjével. Pippa a férje, James Matthews társaságában érkezett a menyegzőre, aki büszkén lépdelt gyermeke csinos édesanyja oldalán.

Összeállításunkban megnézheted az esküvő legszebbjeit - nézd meg, milyen csinosak voltak az előkelőségek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük