Katalin hercegné húgának már óriási a pocakja - A héten születik a kisbabája
Pippa Middleton igazán bájos kismama.

pippa-middleton-pocak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elkezdődött a visszaszámlálás, ugyanis a héten új taggal bővül a Middleton família: előreláthatóan pénteken születik majd meg Pippa Middleton és férje, James Matthews első gyermeke.

Pippa pocakja már hatalmas

Katalin hercegné már nagyon várja az új unokahúgát vagy unokaöccsét, ezért, ha Pippa valóban pénteken hozza világra a gyermekét, akkor még Eugénia hercegnő aznapi esküvőjét is kihagyja, hogy a húga mellett lehessen. Pippán látszik, hogy már mindenórás, majd szétszakad a ruhája, úgy feszül a pocakján.

Pedig egy igazán édes, lila kismamaruhát viselt a hétvégén, Londonban, ahol lerendezte az utolsó teendőit is a baba születése előtt. A hercegné húga igazán kihasználta az időt, amíg csak kettesben voltak a férjével. Augusztus végén például még nyaralni is elmentek, az utolsó kettesben töltött vakációjukat a napfényes Toszkánában töltötték, Olaszországban.

pippa-middleton-pocak-nagy

Pippa már minden bizonnyal nagyon várja, hogy megszülessen a picur, ugyanis a terhessége alatt le kellett mondania nagy szerelméről, a futásról. Orvosa szerint folytathatta volna az edzést, ő azonban úgy döntött, hogy biztos nem a legjobb a babának, ha fel-le ugrál a hasában futás közben, ezért inkább egy, az állapotának sokkal megfelelőbb edzésformára váltott, amivel biztosan nem árt a születendő gyermekének.

Már alig várjuk, hogy világra jöjjön a legújabb Middleton csemete - reméljük éppen olyan cuki lesz, mint György, Charlotte vagy a família legifjabb tagja, a kis Lajos.

Ezt is szeretjük