A parton hempergett dundi feleségével Pierce Brosnan

8 éve házasok, és még mindig lángol közöttük a szerelem, nem véletlen, hogy nyalni-falni kezdték egymást.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Érthető, ha egy házaspár sok-sok évnyi együttlét után is lángoló szerelemben él, de az talán már egy kicsit sok, hogy mindenki szeme láttára esnek egymásnak a homokos tengerparton.

Nem éppen mindennapi jelenség részesei voltak a strandolók

Ez történt ugyanis Pierce Brosnannel és feleségével tavaly nyáron, a pár ugyanis váratlanul megkívánta egymást, a színész pedig nem habozott a parton leteperni imádott kedvesét.

Azonnal lefotózták őket

A látvány nyilvánvalóan sokakat meglepett, az egyik bámészkodónak, netán lesifotósnak pedig sikerült megörökítenie a nem éppen hétköznapi előjátékot.

Azt azonban nem lehet nem észrevenni, hogy az ír-amerikai sztár felesége bizony jócskán el van hízva, amiről előszeretettel számolnak be a nemzetközi bulvárlapok.

Ez azonban szemmel láthatóan sem Brosnant, sem pedig Keely Shaye Smith-t nem zavarja, akik immár nyolc éve élnek boldog házasságban.

A duci hölgy mellesleg az egykori James Bond második felesége, Pierce Brosnan első házastársa ugyanis egy ausztrál színésznő, Cassandra Harris volt, akivel 1980-ban kötötte össze életét.

Brosnan örökbe fogadta első felesége gyermekeit, miután az apjuk meghalt, és egy közös gyermekük is született 1983-ban. Harris azonban 1991-ben váratlanul elhunyt petefészekrákban, Keely Shaye Smith-t pedig tíz évvel később vette feleségül a híresség.

Az 56 éves színészt legutóbb a Mamma Mia! című musicalban láthattuk a mozikban, de két évvel ezelőtt egy kiváló westernben, A múlt szökevényében is szerepet vállalt.

Jelenleg is gőzerővel dolgozik, neve több készülő produkció stáblistáján olvasható már.
Ezt is szeretjük