Szívszorító vallomást tett Pierce Brosnan: két csapás is érte egymás után
Pierce Brosnan két jó barátját is elveszítette.

pierce-brosnan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan az elmúlt hónapokban nehéz időszakot élt meg, két legjobb barátja hunyt el, mindnyájukat több évtizede ismerte, emiatt még nagyobb fájdalommal kellett megbirkóznia.

A szomorú történésekről a Parade magazinnak vallott először. 

Pierce Brosnan szívszorító vallomást tett

A lap a sztárról készített egy nagy interjút, amelyben nemcsak a karrierjéről, hanem a magánéletéről is szó esett. Ennek kapcsán merült fel a kényes téma.

- Két barátomat is elveszítettem a koronavírus-járvány miatt. Mind a kettőjüket 45 éve ismertem, az egyikőjük fiainak én vagyok a keresztapja - vallotta be.

Bár neveket nem mondott az interjúban, egyik legjobb barátja Jay Benedict színész volt, a férfi 68 esztendősen hunyt el április elején. Brosnan még Instagram-oldalán is megemlékezett akkor róla, egy olyan közös fotójukat töltötte fel, amelyen mind a ketten mosolyogtak. Úgy szerette a férfit, mintha a testvére lett volna.

- Nem számít, hol vagy, és milyen gyönyörű lehet az életed, ez a szörnyűség továbbra is itt van köztünk - utalt a COVID-19-re.

Úgy véli, jelenleg az emberiség háborúban áll, és a világjárvány az ellenfél.

- Csak reménykedni tudok abban, hogy miután legyőzzük ezt a vírust, sokkal kedvesebb lesz mindenki, és még inkább megértjük azt, mennyire törékeny a bolygónk - tette hozzá.

A sztár jelenleg a Hawaii-szigetekhez tartozó Kauain tartózkodik feleségével és fiaival, ott töltik az önkéntes karanténjukat. 

Ő Pierce Brosnan felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Pierce Brosnan felesége.

Ezt is szeretjük