Emlékszel az Onedin család Albert Frazerjére? Nem gondolnád, hogy melyik színésznő édesapja!
Bond-lány lett a kislányából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Onedin család nagyon sikeres sorozat volt hazánkban a '70-es és '80-as években. A szériából nyolc évad készült, összesen 91 epizóddal, és címéhez hűen az Onedin család történetét meséli el. A történet Liverpoolban és a tengeren játszódik, középpontban James Onedinnel, aki hajózási céget épít ki testvérei segítségével. James sógorát, a gazdag hajómágnást, Albert Frazert alakította Philip Bond.

Kevesen tudják, de a színész lánya még apja sikereit túlszárnyalta. Mondják, hogy a név kötelez, és Samantha Bondból pedig mondhatni Bond-lány lett, ő játszhatta el ugyanis Miss Moneypennyt három James Bond-filmben is, mégpedig az Aranyszem, A világ nem elég és A holnap markában című részben. Képes összeállításunkban nézd meg a fotókat Philip Bondról és lányáról, Samantháról!

Így hasonlítanak ikerlányai Ingrid Bergmanra

Ingrid Bergman négy gyermek édesanyja volt, akik közül hárman lányok. Csak 22 éves volt, amikor első férjétől megszületett legidősebb lánya, Friedel Pia, őt követték a kétpetéjű ikrek, Isabella és Isotta Rossellini két évvel később. Képes összeállításunkban nézd meg, mennyire hasonlítanak a lányok az anyjukra!

Ezt is szeretjük