Phil Collins kitette közös otthonukból csalfa exét: a nő csúnya módon állt bosszút a zenészen
Phil Collinst csúnyán átverte az exe, ám még így is a nőnek áll feljebb.

phil-collins-exe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Phil Collins és Orianne Cevey a '90-es években egymásba szerettek, majd 1999-ben össze is kötötték az életüket. Családot alapítottak, Nicholas 2001-ben, Matthew 2004-ben született. A 2000-es évek közepén úgy érezték, nincs értelme a házasságuknak, beadták a válási papírokat, majd 2008-ban hivatalosan is elváltak.

2015-ben újra összesodorta őket az élet, így adtak még egy esélyt egymásnak, de akkor már nem házasodtak újra, ám 2020 őszén robbant a botrány, hogy a nő már egy ideje félrelépett, és augusztusban titokban férjhez ment szeretőjéhez, Thomas Bateshez. Az már csak hab volt a tortán, hogy az ékszerkészítésből élő asszony és újdonsült választottja beköltözött abba a Miamiban található otthonba, ahol eredetileg a legendás zenésszel élt együtt. Collins egyből jogi útra terelte az ügyet, végül a csalfa nő beleegyezett, hogy január 21-ig elhagyja a házat. A Page Six legújabb információi szerint még neki állt feljebb, és bosszút is állt Collinson.

Phil Collinson így állt bosszút az exe

Cevey elhatározta, megszabadul minden olyan dologtól, ami nem kell már neki, mindezt egy aukció keretében teszi jelenleg is. Több olyan tárgyat bocsátott árverésre, ami Phil Collins személyes tárgya, nem az övé, vélhetően így akart bosszút állni a zenészen. Köztük van Robert Plant The Principle of Moments című aranylemeze, amit azért adtak oda a legendás dobosnak is, mivel az ő zenei kiadója, az Es Paranza jelentette meg az albumot, illetve az egyik díja is. A kikiáltási áruk 100 dollár volt a tárgyaknak.

GettyImages-862861606
Fotó: Gustavo Caballero / Getty Images Hungary

Bármennyiért is kelnek el végül Collins személyes tárgyai, a bevétel tíz százalékát a Never Give Up alapítvány kapja meg. A nő a személyes holmijaitól is meg akar szabadulni, áruba bocsátotta Chanel táskáját, a ruháit, az ékszereit, a cipőit, illetve több Rolex órát is.

- Egy sokkal kisebb lakásba költözik, emellett megszabadul néhány ruhájától és ékszerétől. Valljuk be, körülbelül ötezer pár cipővel rendelkezik, de csak két lába van. Nem tudja mindet hordani - nyilatkozta a nő szóvivője az amerikai lapnak.

Ez volt az otthonuk, amelyből küzdelem volt az asszonyt kiköltöztetni.
Ez volt az otthonuk, amelyből küzdelem volt az asszonyt kiköltöztetni.
Fotó: Walter / Bestimage / Northfoto

Az asszony korábban olyan durva dolgokat állított a Genesis zenészéről, hogy egy évig nem fürdött, úgy élt, akár egy remete, depressziós lett, és egyre elviselhetetlenebb lett a közelében lenni. Collins persze tagadta ezeket a vádakat, szerinte ez csak egy olcsó húzás volt a volt párja részéről, hogy milliókat csikarjon ki tőle, írta meg 2020 novemberében a TMZ.

Bruce Springsteen és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Bruce Springsteen a feleségével.

Ezt is szeretjük