Ilyen gyönyörű nő Peter Falk lánya - Columbo gyermekéből magánnyomozó lett
Peter Falk fiatal színészként fogadott örökbe két szőke kislányt.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Columbo hadnagy, vagyis Peter Falk a hetvenes évek legnagyobb tévésztárja volt, sorozata nemcsak a tengerentúlon, de Európában is nagy siker lett. A 2011-ben, 83 évesen elhunyt színész a sorozat kezdetekor, 1968-ban már nős volt, még 1960-ban vezette oltár elé egyetemi szerelmét, a spanyol származású zongoraművész Alyce Mayót, aki 16 évig volt hűséges társa a színésznek. A házaspárnak sosem született közös gyermeke, viszont két tündéri kislányt fogadtak örökbe, Catherine-t és Jackie-t, akik mára felnőtt, érett nők lettek.

A népszerű hadnagy 1976-ban vált el nejétől, egy évre rá vezette oltár elé új kedvesét, a csinos, szőke epizódszereplő Shera Danese-t. Második házassága harmonikus volt, és 34 évig tartott, egészen a színész haláláig, de gyermek ebből a kapcsolatból sem született.

Peter Falk fiatal színészként fogadta örökbe a két szőke kislányt, nagyobbik gyermeke, Catherine magánnyomozóként dolgozik, emellett a Catherine Falk Alapítvány igazgatója. Nézd meg, mennyit változott az elmúlt évtizedek alatt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük