Ő a Trónok harca Tyrionjának lánya - Zelig már túlnőtte híres apját
Ilyen édes Peter Dinklage hétéves kislánya.

peter-dinklage-lanya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca sorozat legnépszerűbb szereplője egyértelműen a Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage volt. A születési rendellenessége miatt törpenövésű sztár sokáig szenvedett a mássága miatt, azonban éppen ez hozta meg neki a világsikert: az Ördögfióka karaktere egyenesen a csúcsra repítette a színészt.

Ilyen bűbájos kislánya van

A családjában egyedül a sztár rendelkezik ezzel a rendellenességgel, mivel ez nem örökletes, így gyermekei már átlagos magasságúra nőnek. A színésznek két gyermeke született feleségétől, Erica Schmidttől, azonban annyira óvja a magánéletét a sajtótól, hogy a második gyermekét még egyszer sem láthattuk annak ellenére, hogy 2017 októberében született meg.

Sem a nevével, sem a nemével kapcsolatban nem nyilatkozott, így azt sem tudhatjuk, hogy fia vagy lánya született-e - a pletykák szerint azonban még egy kislánnyal bővült a családjuk a most hétéves Zelig mellé. Dinklage csodálatos édesapa, aki minden szabadidejét a gyerekeivel tölti, gyakran kapják le a fotósok, ahogy kislányával rollerezik - ez a kedvenc, közös elfoglaltságuk.

peter-dinklage-lanya-nagy
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A napokban is készült róluk egy kép, amin együtt suhannak New York utcáin. A képen jól látható, hogy Zelig már rég túlnőtte híres apukáját - magasságra egyértelműen az anyjára ütött, aki 168 centis magasságával szintén a 135 centi magas színész fölé tornyosul. Ennek ellenére ez természetesen nem akadályozza meg az apai feladatok ellátásában, akkor is a levegőbe repítette a lányát, mikor már közel egymagasak voltak.

- Korábban nagyon dühös és keserű voltam az állapotom miatt, de ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy egy kis humor mindent szebbé tesz. Ez nem az én problémám, az övéké. Sokan úgy beszélnek rólam, mintha a kisemberek szószólója lennék, pedig ez nem így van. Mind mások vagyunk, a hozzám hasonlóak mind különböző életet élnek, másként kezelik ezt a helyzetet. Csak azért, mert úgy tűnik, hogy én elfogadtam a kártyákat, amiket az élet osztott, nincs jogom ahhoz, hogy arról papoljak, hogy mindenkinek így kellene tennie - mesélte egy korábbi interjújában.

Ő Peter Dinklage felesége

Peter Dinklage 14 éve imádja csinos feleségét, aki két gyerekkel is megajándékozta. Nézd meg a közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük