Mélyen kivágott blúzban jelent meg a reggeli műsorban a terhes sztár
Penny Lancaster, Rod Stewart felesége büszke arra, hogy kisbabája lesz, de azért nő akar maradni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz-húsz évvel ezelőtt a várandós nők szinte kivétel nélkül ormótlan, zsákszerű ruhákban mászkáltak, a terheseknek szánt divat ugyanis akkoriban még csak a kertésznadrágig és az XXL-es pólókig terjedt.

Manapság azonban senkinek sem kell lemondania a csinos, sőt, szexis öltözködésről még az alatt a bizonyos kilenc hónap alatt sem.

Terhesen is szexisen

Miért is kéne? Hiszen akadnak bőven, akik ilyenkor is imádnak miniszoknyában vagy éppen kivágott felsőben mutatkozni.

Mint tette azt a napokban Rod Stewart felesége, Penny Lancaster is, aki az ITV This Morning show-jába volt hivatalos.

Bár a 39 éves egykori fehérneműmodell már a terhesség ötödik hónapjában jár, ez cseppet sem akadályozta abban, hogy egy mélyen dekoltált blúzban jelenjen meg a kamerák előtt, amiből szinte kibuggyantak a keblei.

Penny egyébként elmesélte - már azoknak, akik képesek voltak szavaira koncentrálni a hatalmas keblek helyett -, mennyire örül, hogy végre sikerült megfogannia.

Két évig próbálkoztak

Az örökifjú rockerrel ugyanis már két éve próbálkoztak, de a természetes út nem vezetett sikerhez. Ezért végül úgy döntöttek, a mesterséges megtermékenyítést hívják segítségül - csakúgy, mint az azóta már szintén terhes Céline Dion.

A harmadik próbálkozásra aztán mégiscsak összejött a dolog, és ettől mindketten nagyon megkönnyebbültek.

- Egyszerűen el sem akartam hinni, elkezdtem zokogni, aztán felhívtam Rodot, és elújságoltam neki. Ő meg azt mondta, hogy éppen Oroszországban ülök egy étterem közepén, és sírok - idézte fel az öt hónappal ezelőtti boldog pillanatokat.

A születendő baba egyébként a pár második gyermeke lesz, már van egy négyéves fiuk, Alastair Wallace. Rajta kívül Rod Stewart még hat gyerkőc édesapja, így a születendő kis poronttyal immáron nyolcra szaporodik utódai száma.

Ezt is szeretjük