75 évesen hunyt el a híres színésznő - Kollégái gyászolják
A cukorbetegség okozta szövődményekbe halt bele.

penny-marshall-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Penny Marshall december 18-án hunyta le örökre a szemeit, tudta meg a TMZ. A 75 éves sztár olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő, a Segítség, apa lettem! vagy a Laverne & Shirley.

A színészkedés mellett rendező is volt, a Tom Hanks főszereplésével készült Segítség, felnőttem!, a Micsoda csapat!, a Kinek a papné, illetve a Fiúk az életemből című mozik is az ő nevéhez fűződnek. Penny Marshallt egész Hollywood gyászolja. Tom Hanks ezekkel a sorokkal búcsúzott tőle: "Viszlát, Penny. Ember, mennyire sokat nevettünk együtt! Bárcsak még most is így lenne. Szeretlek. Hanx."

Mark Wahlberg sokat köszönhet kollégájának, ugyanis az ő filmjében, a Reneszánsz emberben debütált színészként. A 47 éves sztár az alábbi sorokkal búcsúzott: "Nyugodj békében, Penny. Annyira csodálatos, vicces és tehetséges hölgy volt. Az ő bátorítása és támogatása nélkül én ma nem ott tartanék, ahol most. Hiányozni fog".

A Sabrina, a tiniboszorkány egykori sztárja, Melissa Joan Hart is teljesen letaglózódott a hír hallatán: "Összetört a szívem, miután hallottam, hogy elhunyt Penny Marshall. A családja egy különleges helyet foglal el a szívemben azért, mert nagyon kedvesek és kreatívak, ráadásul más művészeket is bátorítanak. De Penny egy példakép volt az olyan női komikusok számára, mint amilyen én is vagyok."

A híres színésznő és rendező már évek óta betegeskedett, 2009-ben tüdőrákja lett, végül a cukorbetegség okozta szövődményekbe halt bele, az otthonában hunyta le örökre a szemeit.

Ezt is szeretjük