18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 48 éves Penélope Cruz félmeztelen címlapfotója: ennyire merész fotózást vállalt be a színésznő
Penélope Cruz dögös fotóján csak egy falatnyi bugyit visel, nagyon szexi a 48 éves sztár.

penelope-cruz-cover

Penélope Cruz előszeretettel posztol szexi és bevállalós tartalmakat a közösség felületeire, amelyekért a rajongók mindig odáig vannak.

Most sem volt ez másként, a spanyol színésznőről egy dögös fotózáson készültek a fényképek, amelyen apró bodyban és félmeztelenül is látható.

Penélope Cruz félmeztelenül

A Dust magazin kedvéért vállalta el, hogy megmutatja merészebb oldalát. A 2022-es, decemberi címlapon félmeztelenül, háttal állva látható. Csupán egy falatnyi, Chanel márkájú bugyit viselt, amely kacéran elállt a fenekétől.

Kócos hajjal, csábosan nézett a kamerába. A 48 éves sztár alakja karcsú, amelyet sok fiatal megirigyelhetne. 

A saját Instagram-oldalára posztolt fekete-fehér fényképén egy bodyban látható, természetesen ez a kép is a magazin fotózásán készült róla. Hosszú combjait és vékony alakját egyből kiszúrták a kommentelők, akik nem győzték dicsérni.

„Fantasztikusan nézel ki 48 évesen, egyszerűen csodálatos az alakod. Hogy csinálod?”

„Bárcsak ilyen szexi combjaim és vékony alakom lenne, mint neked. Bármilyen magazinba is fotózzanak téged, mindig 110%-ot adsz bele, ez pedig a képeken is meglátszik!” - írta egy rajongó.

Brooke Shields félmeztelen fotója

Brooke Shieldset az egyik ruházati cég, a Jordache kérte fel, hogy szerepeljen a 2022-es kampányukban. A '80-as évek csodálatos modellje és színésznője természetesen igent mondott a felkérésre. A reklámkampányhoz több felvétel is készült, az egyik fotó kedvéért csak egy farmert viselt, semmi mást.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük