Mi köze Paula Abdulnak rajongója halálához?
A titokzatos haláleset kapcsán a rendőrség szerint még számos megválaszolatlan kérdésre kell fényt deríteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglehetősen bizarr és rejtélyes haláleset rázta meg Amerikát a napokban, tragikusan elhunyt ugyanis 30 éves korában Paula Goodspeed énekesnő, aki az American Idol ötödik évadában lett híres 2005-ben.

Balra Paula Goodspeed, aki Abdul beteges megszállottjává vált

Goodspeed eltűnését szülei jelentették be a délutáni órákban, és azt is közölték a rendőrséggel, hogy gyermekükön szokatlan megszállottság lett úrrá, amelynek célpontja Paula Abdul énekesnő volt.

Emiatt aztán azt kérték a nyomozóktól, hogy ellenőrizzék Abdul lakásását.

A szülők gyanúja pedig beigazolódott. Paula Goodspeedet holtan találták gépkocsijában nem messze Paula Abdul lakásától.

Halálát a feltételezések szerint gyógyszer vagy kábítószer túladagolása okozta, de ezt majd csak a későbbi boncolás erősítheti vagy cáfolhatja meg.

Kapcsolatuk jellege továbbra sem tisztázott

Azt sem lehet egyelőre tudni, hogy baleset vagy tudatos öngyilkosság történt-e, de az elmúlt időszak titokzatos eseményei utóbbit támasztják alá.

A 46 éves Grammy-díjas Paula Abdul évek óta zsűrizik az American Idolban, Goodspeed ott kezdett el rá példaképként feltekinteni. Érdeklődése azonban idővel rögeszméssé vált, kapcsolatukról pedig ellentmondó információk láttak napvilágot.

A Wikipédia szerint a vetélkedő vége után is közeli barátok maradtak, és tartották egymással a kapcsolatot, ám az egyik népszerű amerikai blog éppen az ellenkezőjét állítja, miszerint Goodspeed rendszeresen zaklatta Abdult, ami miatt a rendőrséget is többször ki kellett hívnia.Paula Abdult szóvivője szerint mindenesetre nagyon felzaklatta és lesújtotta rajongójának tragikus halála, akinek temetésére ígérete szerint mindenképpen ellátogat majd.
Ezt is szeretjük