Behorpadt Paula Abdul melle a sok plasztikától
Paula Abdulnak inkább eltakarnia kellene ijesztő dekoltázsát, szétműtött melleiben ugyanis semmi vonzó sem maradt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paula Abdul azon szerencsétlen hírességek közé tartozik, akik számos plasztikai műtét eredményeképpen néhány évet nyugodtan letagadhatnak korukból, ám a beavatkozások testük bizonyos részeit tönkretették.


 

Feltehetőleg nincs ember, aki megmondaná, hogy az amerikai énekesnő 47 éves, ám szétműtött mellei mindezek ellenére borzalmasan festenek.

Nem előnyös számára a mély dekoltázs

Bizarrul fodrozódó, torz melleit látva megkockáztatható a kijelentés, hogy Abdul dekoltázsa simán felveszi a versenyt Tori Spellingével - ami bizony megdöbbentően csúnya.

A két sztár hasonló problémával küzd: a méretes implantátumok miatt lóg a mellük, aminek következtében dekoltázsuk olyan benyomást kelt, mintha be lenne horpadva.

Érthetetlen, hogy ilyen kinézettel Abdul hogy merészkedhet el bármilyen rendezvényre, hiszen valóban kiábrándító dolog közszemlére tennie a szépészeti beavatkozások esztétikusnak nem nevezhető következményét.

Az énekesnőnek – aki három évig élt házasságban Emilio Estevezzel - több bírósági ügye is volt, 2005-ben például a másik sávba áthajtva megrongálta a szembejövő autót, ám az eset után lelépett.

Egy mobiltelefonnal készített fényképen azonban jól látszott a rendszáma, ami alapján beazonosították a rendőrök – büntetése mintegy kétezer dollár bírság és 24 hónapos próbaidő volt.Paula Abdul pompomlányból lett híres koreográfus, miközben három saját albumot is kiadott, egy ideje pedig már a negyedik lemezén dolgozik.
Ezt is szeretjük