Harmadszorra is megnősül! 17 évvel fiatalabb nőt vesz el az ismert énekes
Paul McCartney és Nancy Shevell már javában tervezik az esküvőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul McCartney eljegyezte barátnőjét, Nancy Shevellt, jelentette be hivatalosan az örömhírt szóvivője a People-nek múlt hét pénteken.

Az eljegyzésükről először az 51 éves New York-i üzletasszony egyik közeli ismerőse tájékoztatta a lapot, aki szerint a 17 év korkülönbség ellenére nagyon jól kijönnek egymással.

Működik köztük a kémia

- Nancy és Paul összeházasodnak. Gyűrű és minden más, nagyon izgalmas. Megvan közöttük a megfelelő kémia. Mindketten lazák, higgadtak és optimisták - nyilatkozta a magát megnevezni nem akaró ismerős.

A 68 éves Paul McCartney 2007 nyarán - más források szerint csak 2007 novemberében - kezdett randevúzni a nála közel 20 évvel fiatalabb hölggyel, akivel azóta is harmonikus párkapcsolatban él.

Ha tényleg oltár elé vezeti kedvesét, akkor ez lesz a Beatles együttes kultikus énekesének harmadik házassága.

Erőt és bátorságot kapott első feleségétől

1969-ben vette feleségül Linda Eastman fényképészt, akiről azt mondta, hogy neki köszönhette azt az erőt és bátorságot, aminek birtokában a Beatles feloszlása után újra dolgozni tudott.

Három közös gyermekük született: Mary, Stella és James, míg a Linda előző kapcsolatából született Heathert örökre fogadta Paul McCartney. Linda McCartney 1998-ban hunyt el mellrákban.

Második felesége Heather Mills volt, akinek 2002-ben mondta ki a boldogító igent, egyetlen gyermekük, Beatrice 2003-ban látta meg a napvilágot, majd egy meglehetősen csúnya per után 2008-ban váltak el.

Ezt is szeretjük