Tragédia! Holtan találták egy hotelben a Grammy-díjas sztárt
A Slipknot együttes gitárosa, Paul Gray még nem töltötte be 40. életévét, halálának oka pedig ismeretlen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírről számolt be a The Des Moines Register napilap: 2010. május 24-én holtan találták Paul Grayt az Iowa állambeli Urbandale városának Town Plaza nevű hoteljében.

Gray tragikusan fiatalon hunyt el, mindössze 38 éves volt. Halálának pontos okára egyelőre nem derült fény - a boncolás eredményére még várniuk kell a rajongóknak.

Felesége várandós

A Slipknot együttes basszusgitárosát a rajongókon, zenésztársain és barátain kívül gyászolja még első gyermekükkel várandós felesége, Brenna is. A Grammy-díjas rockzenekar egyelőre nem adott ki hivatalos jelentést Gray halála kapcsán.

Paul Gray 1972. április 8-án született Los Angelesben. Fiatalkorában olyan együttesekben zenélt, mint az Anal Blast, a Vexx, a Body Pit és az Inveigh Catharsi. Halála idején rajta kívül már csak ketten voltak az együttesben a Slipknot alapító tagjai közül.

Drogot találtak kocsijában

A balkezes basszusgitáros 2003 júniusában azzal került a címlapokra, hogy gépkocsija összeütközött egy másik járművel. A helyszínre érkező rendőrök azonnal letartóztatták, mivel a balesetet Gray okozta azzal, hogy áthajtott a piroson.

A rendőrök átkutatták az autóját, amiben kokaint, marihuánát és különféle gyógyszereket találtak. A bíróság azonban elnéző volt vele, végül ugyanis mindössze egy év próbaidő lett a büntetése.

Ám nem a történtek, hanem a rendőrségen róla készült felvétel váltotta ki a legnagyobb felhördülést rajongóiból.

A kultikus zenekar tagjai ugyanis szinte mindig különféle maszkokkal takarták el arcukat, egy-egy ilyen fotó pedig igazi mítoszromboló ritkaságnak számított.

Ezt is szeretjük