A népszerű színész kínos dolgot művelt Jennifer Anistonnal a forgatáson - Majdnem kirúgták ezért
Paul Rudd egy Segwayjel ment át Jennifer Aniston lábán, majdnem kirúgták ezért.

paul-rudd-és-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok sorozatban a hat főszereplő mellett számos ismert vagy éppen feltörekvő színész kapott mellékszerepet. Egyes nagy nevek csak egy epizód erejéig voltak vendégszereplők, ilyen volt Brad Pitt, Julia Roberts, Bruce Willis, Helen Hunt, Danny DeVito vagy éppen Susan Sarandon. Mások több epizód erejéig is feltűntek a népszerű szituációs komédiában, erre kiváló példa Monica pasiját alakító Tom Selleck vagy Phoebe nagy szerelmét játszó Paul Rudd. Utóbbi sztár először a kilencedik évad harmadik epizódjában szerepelt, ám az első forgatási napja balszerencsésen alakult, ugyanis Jennifer Aniston miatt majdnem kirúgták.

Paul Ruddot emiatt rúgták ki majdnem a Jóbarátokból

Az ötvenéves színész a The Graham Norton Show-ban emlékezett vissza a Jóbarátokban töltött időszakára. Elmesélte, hogy amikor az első epizódját forgatta, Jennifer Aniston egy Segwayjel közlekedett a forgatás alatt, ugyanis a színésznő eltörte a lábujját. A forgatáson mindenki az elektromos eszközt csodálta.

- Matt LeBlanc megkérdezte, hogy nem mehet-e vele egy kört, és rögtön tudta, hogyan is kell használni. Ezután én is megkértem, hadd próbáljam ki. Ahogy körbeforogtam a Segwayjel, véletlen átmentem Jennifer lábán - emlékezett vissza a kínos esetre.

Ez azért is volt kellemetlen, mert eleve a színésznő törött lábujján ment át a színész a kétkerekűvel.

- Ezután a producerek pánikolva néztek egymásra, majd mondták: "Túl késő őt már kirúgni? A karakterét már belevették a forgatókönyvbe?" Borzasztóan éreztem magam. Ez egy nagyon baljóslatú kezdés volt.

Végül szerencsésen alakult Paul Rudd helyzete, a karaktere, Mike ráadásul nemcsak Phoebe szerelme, hanem a férje is lett. Összesen 17 epizódban tűnt fel a két évad alatt, ráadásul Anistonnal sem romlott meg a viszonya az incidens után. Régóta barátságot ápolnak egymással, ami még a '90-es évekre nyúlik vissza, ugyanis az 1998-as Vágyaim netovábbja című romantikus filmben szerelmespárt alakítottak, a 2012-es Hippi-túra című filmben is együtt szerepeltek.

- Jenniferrel már régóta barátok vagyunk. Nem is emlékszem rá, hogy valaha átbeszéltük-e ezt a segwayes sztorit, ebből is látszik, hogy mennyire fontos pillanat volt ez mind a kettőnk életében - fogalmazott ironikusan Paul Rudd az Extra TV-nek adott interjújában.

Sorozatsztárok, akik ki nem állhatják egymást

Bár lehet, a forgatókönyv szerint a színészek karakterei jó barátságot ápolnak egymással, a valóságban ez nem mindig van így. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sorozatsztárokat, akik ki nem állhatják híres kollégájukat.

Ezt is szeretjük