Emlékszel Krokodil Dundee-ra? Így néz ki a ma 80 éves színész
Friss fotón Paul Hogan, a Krokodil Dundee sztárja.

paul-hogan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1986-ban bemutatott Krokodil Dundee című ausztrál film óriási sikert aratott világszerte, így Magyarországon is. A főszerepet Paul Hogan alakította, az akciósztár még a Golden Globe-díjat is megkapta az alakításáért. A nagy sikerre való tekintettel 1988-ban kijött a film második, majd 2001-ben a harmadik része.

Így néz ki most Paul Hogan

Paul Hogan az első rész megjelenésekor 47 esztendős volt, a legtöbben a mai napig a Krokodil Dundee-filmekkel azonosítják őt, egyébként az első, második és a harmadik rész forgatókönyvét is ő írta. A sztár ma ünnepli 80. születésnapját, az alábbi friss fotó 2019 januárjában készült róla. Az idő múlásával rengeteget változott, sokan már fel sem ismernék őt.

Paul Hogan jobb oldalon Liam Hemsworth színésszel látható.
Paul Hogan jobb oldalon Liam Hemsworth színésszel látható.
Fotó: Archive Photos / Stringer / Getty Images Hungary, John Sciulli / Getty Images

Bár a veterán színészt nálunk a Krokodil Dundee-filmekkel azonosítják, Ausztráliában elismert komikus. Még saját műsora is volt, a The Paul Hogan Show 1973 és 1984 között futott. 2016-ban még egy hatalmas elismerést is kapott, neki ítélte oda az ausztrál filmes szakma a Longford Lyell Awardot, ezt a kitüntetést azok a filmesek kaphatják, akik hosszú távon letettek valamit az asztalra. Amikor átvette a díjat, poénkodott is azzal, hogy ő olyan, mint egy egyslágeres előadó, hiszen a világ nagy részén az emberek csak egy filmből ismerik.

Így fest Steve Irwin lánya

Nézd meg, milyen gyönyörű nő lett Steve Irwin, a krokodilvadász lányából!

Ezt is szeretjük