Negyedik férjével sem bírta sokáig Patsy Kensit
Patsy Kensit és férje, Jeremy Healy alig egy éve házasodtak össze, de nem tartott sokáig a holtomiglan-holtodiglan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár akadnak, akik azt hiszik, a sikeres emberek egytől egyik szerencsések a szerelemben is, bizony jócskán akadnak ellenpéldák.

Patsy Kensit színésznő is tudna mit mesélni a témában, hiszen hiába számít hazájában, Nagy-Britanniában népszerűnek a Holby City kórházsorozat szereplőjeként, a magánéletben szinte csak kudarcok érik. A szőke szépség 41 éves korára már három frigyen van túl, sőt, a legújabb hírek szerint immáron a jelenlegi, sorrendben negyedik házassága is tönkrement.

Még az egyéves évfordulót sem érték meg

Pedig még csak tíz hónapja múlt, hogy nagy felhajtás közepette hozzáment Jeremy Healy dj-hez, ám a férfi a napokban már ki is költözött közös házukból.

- Patsy mindent megpróbált, hogy működjön a kapcsolatuk, de Jeremy már kimondta a végső szót, és elhagyta. Azt mondta, csak a cuccaiért megy majd vissza valamikor - mesélte a színésznő egyik barátja.

Állítólag a féltékenység tette tönkre a sztárházasságot. Healy ugyanis gyakran volt távol, ha egy-egy megbízást kapott, hogy gondoskodjon a zenéről valamilyen eseményen. Zenei főszerkesztőként például gyakran vett részt a Victoria's Secret divatbemutatóin. Ám, mint kiderült, nem kizárólag a zenével foglalkozott, hanem a csinos modellekkel is, amit felesége, érthető okból, igencsak zokon vett.

Nem sikerült az együttélés

- Amikor novemberben New Yorkban volt a fehérneműcég szokásos évi bemutatóján, egész éjszakára kimaradt, és Patsy telefonon sem tudta elérni - osztotta meg az újságírókkal a bennfentes.

Mindenesetre karácsony környékén még megpróbálták soraikat rendezni, ezért a Maldív-szigetekre utaztak, de a jelen események fényében nem jártak sikerrel.

Úgy tűnik, a bájos színésznő, akire a magyar nézők leginkább a Halálos fegyverből emlékezhetnek - Mel Gibson karakterének barátnőjét alakította -, sosem jár jól azokkal a pasikkal, akiket a zenei világból választ.

Exférjei ugyanis - az Oasisból ismert Liam Gallagher, Jim Kerr, a Simple Minds énekese, valamint Dan Donovan, a Big Audio Dynamite billentyűse - mindannyian muzsikusok voltak.
Ezt is szeretjük