Mit szedett be? Élő adásban viselkedett kínosan a népszerű színésznő
Patsy Kensit nem tudta kontrollálni a mozgását élő adásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patsy Kensit a The Morning című reggeli műsornak adott interjút, amivel nagy port kavart, ugyanis a viselkedése igen furcsa volt.

Az Apámra ütök sztárja nagyon nehéz időszakon van túl, megküzdött a gyilkos kórral, de úgy tűnik, lelkileg még nincs teljesen rendben.

Furcsán viselkedett élő adásban

Patsy Kensit a reggeli műsorban új könyvét akarta népszerűsíteni, amely saját életéről, többek között viszontagságos gyerekkoráról szól. A promóció azonban kicsit másképpen sült el, mint ahogy azt elképzelte.

A színésznő furcsán gesztikulált és pislogott beszéd közben, zavartságát egy ideig megpróbálták nem észrevenni a riporterek, de eljött az a pillanat, amikor már nem lehetett szemet hunyni felette, és megkérdezték, hogy minden rendben van-e.

Kensit azt válaszolta, igen, már jobban van, bár mivel nagyon súlyos dolgokon ment keresztül, lelkileg még labilis egy kicsit. Annak ellenére, hogy nem akart több gyereket, nagyon megviselte, hogy a méhét el kellett távolítani.

Gyógyszerek miatt volt zavart?

Az interjú közben tanúsított viselkedése felkavarta az állóvizet, a rajongók a Twitteren beszélgettek arról, hogy mi lehet a gond.

Többen arra tippeltek, hogy a színésznő alkoholt fogyasztott a felvétel előtt, és a részegség miatt nem tud rendesen kommunikálni.

Utólag Patsy Kensit azzal magyarázta a dolgot, hogy a gyógyszerek okozták nála ezeket a mellékhatásokat. Elmondása szerint a menopauza miatt szájszárassággal és izzadással küzd, amire pirulákat szed.

Ahhoz képest, hogy a betegség tényét csak gyógyulása után közölte a saját fiaival, most úgy döntött, nem érdeklik a támadások, és nyíltan beszélni fog a változókor kellemetlen tüneteiről és arról, amin keresztülmegy.

Ezt is szeretjük