Belső vérzés miatt kórházba került Swayze
A sztár az elmúlt hetet kórházban töltötte, de már hazaengedték az orvosok. Több mint másfél éve küzd a rákkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Swayze-t kórházba szállították, az elmúlt hetet ott töltötte, adta hírül a RadarOnline.


Az 56 éves amerikai színész a National Enquirer értesülései szerint belső vérzés miatt került kórházba. Ám aggodalomra semmi ok, az orvosok ugyanis stabilizálták állapotát, és a közelmúltban már haza is engedték.

Swayze-nél 2008 januárjában diagnosztizálták a hasnyálmirigyrákot, és habár csak hónapokat jósoltak neki, immáron több mint másfél éve küzd emberfeletti erővel az alattomos kórral.

Felesége, Lisa, és bátyja, Donny is nagyon sok támogatást nyújtott neki az elmúlt időszakban, a barátokról nem is beszélve.

Halálhírét keltették

A Ghost és a Dirty Dancing – Piszkos tánc sztárja a kezelés ideje alatt felváltva tartózkodik Los Angeles-i otthonában és Új-Mexikóban lévő ranch-én.

Utóbbi helyszínről megrendítő családi fotót küldött, így bizonyítva, hogy még életben van, miután májusban több amerikai rádióállomás is a halálhíréről számolt be.

Korábban mi is írtunk róla, hogy a népszerű sztárt a közelmúltban egyre jobb állapotban örökítették meg a lesifotósok több alkalommal is.

Swayze testsúlya szemmel láthatóan gyarapodott, sőt visszanőtt haja és szakálla is. Az orvosok ugyanis egy teljesen új eljárással kezelik, melynek neve CyberKnife.

Ennek lényege, hogy sugarak százait juttatja el azokhoz a rákos sejtekhez, amelyek egyébként nehezen elérhetők. A terápia során használt eszközt pedig az teszi különlegessé, hogy a páciens légzésével összhangban működik. Ezáltal úgy pusztítja el a rákos területeket, hogy mindeközben az erek épségét nem veszélyezteti.

A RadarOnline értesülései szerint azonban a színész életét továbbra is iszonyatos fájdalmak keserítik meg, ezért orvosi marihuánát használ fájdalomcsillapítóként.

Ám továbbra sem adta fel a küzdelmet, és hamarosan egy igazán örömteli esemény vár rá: augusztus 18-án ünnepli ugyanis majd 57. születésnapját.

Ezt is szeretjük