Szívfacsaró fotóval bizonyítja Swayze, hogy él

A rákos színész haláláról számolt be egy rádió, Swayze pedig egy megható képet tett közzé, hogy megcáfolja a pletykákat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja a Florida államban található jacksonville-i rádióállomás arról számolt be, hogy Patrick Swayze hosszan tartó betegség után elhunyt. A gyászhír pillanatok alatt elterjedt és körbejárta a világot, ám nem sokkal később kiderült, hogy az egész kacsa volt.

Nem veszítette el a küzdelmet

A sztár szóvivője ugyanis néhány órával később megcáfolta a reggeli órákban elterjedt pletykákat, miszerint a Dirty Dancing sztárja elveszítette a hasnyálmirigyrákkal vívott csatát.

- Szeretném hivatalosan bejelenteni, hogy Patrick Swayze nem hunyt el ma reggel, annak ellenére, hogy többször is erről számolt be egy jacksonville-i rádió – közölte Annett Wolf az E! News-zal.

A bizonyíték egy hátborzongató fotó

A szóvivő elmondása szerint Patrick a lehetőségekhez képest jól van, élvezi az életet és folytatja a kezelést. Wolf bizonyítékképpen nyilvánosságra hozott egy múlt héten készült fotót, amin Swayze és felesége, Lisa Niemi látható az Új-mexikói ranchukon.

15 sztár a Ló jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem ez volt az első eset, hogy az 56 éves amerikai színész egészségügyi állapotáról hamis információk láttak napvilágot.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Múlt héten például a National Enquirer a címlapon arról számolt be, hogy Swayze tüdejének jelentős részét el kellett távolítaniuk az orvosoknak, de nem sokkal később erről a hírről is kiderült, hogy nem volt igaz.

Ezt is szeretjük