Barátja anyját vette nőül a szívtipró Patrick Dempsey
Csaknem harminc évvel idősebb asszonyt választott kedveséül az orvossorozat sztárja, Patrick Dempsey.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem nem ismer határokat – bár közhely, tény, hogy minden kapcsolat egyedi, és az élet folyamatosan produkál olyan eseteket, melyek nehezen hihetők.

Ki gondolta volna például, hogy korunk egyik férfi szexszimbóluma egy nálánál 27 évvel idősebb nőbe szeret bele. Sőt, mi több! Nemcsak hogy beleszeret, de el is veszi!

Akiről szó van, nem más, mint a szülinapos Patrick Dempsey, a Grace Klinika sármőrje, sok hölgy álmatlan éjszakáinak lovagja. Az eset még akkor történt, amikor senki nem sejtette, egyszer majd hetente találkozhat vele szívtipró dokibőrbe bújva.

Talán kevesebben tudják, hogy Dempsey már egészen a nyolcvanas évek közepétől forgatott – anno különféle tévéfilmekben szerepelt, majd 1987-ben, 21 évesen első moziszerepét is megkapta A bum-bum kölyök című vígjátékban, Beverly D’Angelo oldalán.

Hűséges típus

Ennek a forgatásán ismerkedett össze a Rochelle, vagy ahogy közismert, Rocky Parkerrel, aki szintén felbukkant a filmben. Bár a hölgy akkor már 44 éves volt, és nem mellesleg barátjának az édesanyja, ez nem gátolta abban, hogy teljesen belehabarodjon.

A szerelemnek végül házasság lett a vége: a szokatlan páros még megismerkedésük évében örök hűséget esküdött egymásnak. Ezután gyakran lehetett őket együtt látni különféle sztárrendezvényen, és úgy tűnt, a korkülönbség ellenére rendkívül boldogok egymással. Hogy aztán végül mi vezetett a hét évvel későbbi szakításukhoz, ki tudja. Elég annyi, hogy 1994-ben végleg elváltak útjaik.

Dempsey nem siette el a dolgot, öt évvel később mondta ki ismét az igent, ekkor már egy korban hozzáillő hölgynek, Jillian Finknek. A szőkeséggel egy szépségszalonban találkozott, ahol a haját vágatta.Immáron tízéves házasságuk alatt három gyermekük született.
Ezt is szeretjük