Így fest most Patrick Swayze élete szerelme: Lisa a színész halála után 5 évvel házasodott újra

Patrick Swayze felesége, Lisa 2012-ben találta meg újra a szerelmet.

swayze-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén szeptemberben lesz 14 éve, hogy Patrick Swayze elhunyt hasnyálmirigyrákban. Halálát feleségének, Lisa Nieminek volt a legnehezebb feldolgoznia, hiszen tinédzser koruk óta ismerték egymást.

Ettől függetlenül csak 1974-ben váltak egy párrá, akkor Swayze 22, Niemi 18 éves volt. Az esküvőjüket 1975-ben tartották meg. A nő a 2009-es tragédia óta továbblépett, ennek ellenére Instagram-oldalán a mai napig megemlékezik rendszeresen a Dirty Dancing sztárjáról.

Patrick Swayze felesége, Lisa

Lisa Nieminek szívügyévé vált, hogy terjessze az emberek körében a hasnyálmirigyrákról való tudását, például mik a veszélyei, vagy hogyan lehet egyáltalán azt megelőzni. 2010 óta egy jótékonysági szervezettel dolgozik együtt. Ez a fotó is egy olyan közösségi sétán készült róla, amellyel a betegségre akarták felhívni a figyelmet a résztvevők.

Szerinte a gyász nagy hátránya, hogy sosem múlik el igazán, olyan, akár egy seb, ami bár begyógyul, a heg megmarad. 

2022 novemberében a Good Morning America című műsorban adott interjút, amelyben beszámolt arról, milyen érzés volt, amikor özvegyként újra beköszöntött az életébe a szerelem.

- Én nagyon szeretem Patricket, ez viszont érdekes, mert ez nem változtatott azon, hogy új szerelemre leljek. Csak azért, mert elveszítesz valakit, nem jelenti azt, hogy a szerelem megszűnik létezni. 

Albert DePrisco ékszerésszel 2012-ben találkozott, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak. Egy év járás után történt meg az eljegyzés, majd 2014 tavaszán összeházasodtak.

Lisa második férjével.
Lisa második férjével.
Fotó: Boston Globe / Getty Images Hungary

- Annyira áldottnak érezzük magunkat, mert mindketten még annyira sok szeretetet tudunk adni, és az mindig csodálatos, ha találsz valakit, akit odaadással tudsz szeretni - tette hozzá.

Paul McCartney felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Paul McCartney és felesége, Nancy romantikus fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük