A Dallas Bobbyjának meggyilkolták szüleit - A szörnyű családi tragédiáról vallott Patrick Duffy
Patrick Duffy tragikus módon vesztette el szüleit.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy élete 1986 novemberében gyökeresen megváltozott, miután egyszerre veszítette el szeretett szüleit, a Dallas sztárját sajnos nagyon tragikus módon érte a veszteség, ugyanis édesanyját és édesapját is lelőtték.

Patrick Duffy szüleit két férfi ölte meg

A gyilkosság után 33 évvel Patrick Duffy a Closer Weekly bulvárlapnak adott interjút szülei tragédiájával kapcsolatban. Szülei, Terence és Marie Duffy egy kocsmát üzemeltettek a Montana állambeli aprócska településen, Boulderben.

- Édesapám kivágott a bárból két férfit az ominózus este folyamán. Ezután elmentek valahova máshova inni, de aztán visszatértek - emlékezett vissza a szomorú történetre, majd így folytatta:

- Amikor beléptek a bárba a fegyvereikkel, lelőtték apámat. Senki más nem volt akkor a kocsmában, így édesanyámat és édesapámat is megölték.

A színész a szörnyű hír hallatán nagyon magába roskadt. Egyszerre érzett sokkot és dühöt, bár fizikailag elvesztette szeretteit, mégsem érezte azt soha, hogy megszakadt volna velük a kapcsolata.

- Soha nem éreztem azt a közvetlen veszteséget. Akkoriban nem tudtam megmondani, miért éreztem így, de most visszagondolva ez a történet okozta, hogy rátaláltam a buddhizmusra - magyarázta a lapnak.

Az akkor még csak 19 éves tetteseket, Sean A. Wentzet és Kenneth A. Millert szándékos emberöléssel vádolták meg, később el is ítélték őket. Wentz, aki a halálos lövéseket okozta, 180 év börtönbüntetést kapott, lényegében életfogytiglanra ítélték,  bűntársa, Miller 2007-ben szabadulhatott. Ezzel kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

- Elfogadom, hogy kiengedték. Úgy vélem, hogy már megkapta a büntetését - vagy a börtönben vagy a börtönön kívül.

Nem a szülei elvesztése volt élete egyik szomorú pillanata, feleségét, Carlyn Rossert 43 év házasság után veszítette el.

Ennyit változtak a Dallas sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek alatt a Dallas főszereplői.

Ezt is szeretjük