Patrick Dempsey 21 éves lánya szőke szépség: Talula csak ritkán jelenik meg apja oldalán

Patrick Dempsey lánya gyönyörű, szőke bombázóvá érett, a 21 éves Talula így fest most.

patrick-dempsey-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Dempsey-t sokan a Grace klinikából ismerhetik, ezenkívül olyan filmekhez adta még a nevét, mint A boldogító talán, a Bridget Jones babát vár, a Bűbáj vagy a Valentin-nap.

Felfelé ívelő karrierjén túl csodaszép családdal büszkélkedhet, feleségétől, Jilliantől három gyermeke született. Ikerfiaik, Sullivan és Darby 2007-ben látták meg a napvilágot, míg egy szem lányuk, Talula 2002-ben. A szőkeség 2023. február 20-án ünnepli 21. születésnapját.

Patrick Dempsey lánya, Talula

Apa és lánya csak ritkán mutatkoznak együtt. Éppen ezért nagyon különleges volt a rajongók számára az a pillanat, amikor a vörös szőnyegen együtt láthatták a színészt a feleségével, Jilliannel és gyermekével, Talulával.

Patrick Dempsey lányával, Talulával (bal oldal) és feleségével, Jillian Finkkel (jobb oldal) együtt.
Patrick Dempsey lányával, Talulával (bal oldal) és feleségével, Jillian Finkkel (jobb oldal) együtt.
Fotó: Profimedia

Patrick Dempsey-t a számára legfontosabb nők kísérték el a Bűbáj című film Los Angeles-i premierjére. A színész lánya szőke bombázóvá cseperedett, édesanyja szépségét és karcsú, magas alakját örökölte. Oldalt kivágott, fekete ruhájában úgy festett, akár egy igazi címlapmodell. 

Talulának közel 17 ezer követője van az Instagramján, ahol sűrűn oszt meg magáról szexi képeket, amelyekkel mindig lehengerli a kommentelőket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A lány a Malibu High School tanulója volt, 2020 tavaszán érettségizett le. Ezután Washingtonban kezdte meg a főiskolai tanulmányait. Édesapja nagyon sajnálta Talulát, aki a koronavírus miatt lemaradt a szalagavató bál szépségeiről és élményeiről, erről a Jimmy Kimmel Live! Show-ban beszélt.

- Szegény lányom annyi mindenről lemaradt. A végzős bál az egyik legszebb emlék, egyfajta győzelmi kör, amivel megünnepled, hogy végeztél a középiskolával. Rendeztünk neki egy bálféleséget az egyik szombaton, szülőként szomorú volt ezt átélnem, mert neki nem lehetett meg az a különleges pillanata. Majd összetört érte a szívem, csinosan kiöltözött, majd erre leült a számítógép elé, és Zoom-meetinget tartott a barátaival.

Julianne Moore lánya, Liv tiszta anyja

Az Oscar-díjas Julianne Moore, akit olyan filmekből ismerhet a közönség, mint a Hannibal, a Nő az ablakban vagy az Őrült, dilis, szerelem, két gyermek anyja. Fia, Caleb 1997-ben született, lánya, Liv pedig 2002-ben látta meg a napvilágot, a lány áprilisban már 21 éves lesz. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük