Így néz ki ma A Grace klinika sármőre, Patrick Dempsey - Évek óta nem láthattuk
2016-ban tűnt fel utoljára a mozivásznon Patrick Dempsey.

patrick-dempsey-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es években alig volt olyan romantikus vígjáték, amiben ne tűnt volna fel Patrick Dempsey. Szerepelt a Mindenütt nőben, a Bűbájban, A boldogító talánban, legutóbb pedig a Bridget Jones babát várban is felbukkant Mark Darcy riválisaként. Az igazi világhírt azonban egyértelműen A Grace klinika hozta meg neki, melyben 11 éven át alakította Dr. Derek Shepherdöt.

Így néz ki ma Patrick Dempsey

A sorozat befejeztével kissé megfogyatkoztak a szerepek számára, inkább csak tévéfilmekben és kisebb sorozatszerepekben tűnt fel azóta. A 2016-os Bridget Jones óta hazánkban nem is láthattuk semmiben. Szerencsére azonban tegnap feltűnt a The Art Of Racing In The Rain című film premierén, melyben sajnos színészként ismét nem láthatjuk, viszont ő a producere az alkotásnak, ezért volt jelen a díszbemutatón is.

Az 53 éves sztárt a felesége, Jillian, a 17 éves lánya, Tallula, és a 12 esztendős ikerfiai, Darby and Sullivan kísérték el a híres El Capitan Theatre-be. A premieren nemcsak a film sztárjai, Amanda Seyfried, Kevin Costner és Milo Ventimiglia vettek részt, hanem még a főszereplő ebek is, akik természetesen ellopták a show-t a vetítés előtt.

A tegnapi premieren is nagyon sármos volt.
A tegnapi premieren is nagyon sármos volt.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A Disney már bejelentette, hogy folytatást terveznek a Bűbáj című filmnek, melyben az Amy Adams alakította Giselle hercegnő szerelmét alakította. Mivel kulcsfontosságú szereplő volt az élőszereplős tündérmesében, ezért nagy valószínűséggel ő is visszatér Robert szerepében. A filmet 2021-re tervezik, ugyanis - habár a forgatókönyv már kész - a büdzséről még folynak a tárgyalások.

Rajongóból feleség

Patrick Dempsey egyik rajongójával házasodott össze - nézd meg a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük