Friss fotókon Michael Jackson lánya! Így néz ki ma Paris Jackson
Nézd meg!
Csodaszép nővé serdült a sztárcsemete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő, hogy Paris Jackson, az ikonikus, elhunyt énekes, Michael Jackson egyetlen lánya szinte már felnőtt nő.

Az apja halálakor még csak 11 éves lányt és testvéreit, Michaelt és Joseph-et is nagymamájuk, Katherine Jackson nevelte, sajátjaiként. 

Nagyanyjuk megpróbálta őket megkímélni a médiától, hogy normális életet élhessenek, csak az apjuk temetésén és a 2010-es Grammy-díjkiosztón beszéltek a rajongókkal, amikor átvették apjuk nevében az életműdíjat.

Legközelebb Paris csak 2012-ben állt kamerák elé az Oprah Show vendégeként, ahol édesapjáról és a gyerekkoráról is beszélt. 2013-ban futótűzként terjedt a híre a lány öngyilkossági kísérletének, amely során megpróbálta felvágni az ereit, és több gyógyszer is bevett. Szerencsére nem járt sikerrel, és a pszichológusi kezelések után úgy érzi, hogy helyreállt minden az életében,

Paris most 17 éves, és jelenleg Chester Castellaw focistával él boldog párkapcsolatban, ő puszilgatja az arcát a fotón.

De nem Paris az egyetlen sztárcsemete, akin megdöbbentünk, hogy ilyen szép nővé cseperedett. Képes összeállításunkban megtekintheted más sztárok kamasz lányait is, akikre fogadjuk, hogy még kisbabaként emlékszel te is!

Anya-lánya fotókon négy világsztár és lányaik

Vannak lányok, akikre ha ránézel, az az érzésed támad, hogy hirtelen időutazó lettél. Nincs ez másként a sztároknál sem. Az alábbi fotókon olyan anya-lánya párosokat láthatsz, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Lapozd át a galériát!

Ezt is szeretjük