Kínos fotók! Túl rövid szoknyát húzott Paris Hilton
Paris Hilton úgy tűnik, még mindig nem unja, hogy időről időre ne lepje meg kivillanó testrészeivel az embert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hiltont tulajdonképpen már kezdi megsajnálni az ember, amiért nem tud magának végre valami rendes elfoglaltságot kitalálni.

Egykori kebelbarátnői, akikkel nem is olyan rég még az éjszaka partikirálynői voltak, sorra elmaradtak mellőle. Nicole Richie már kétgyerekes anyuka, Britney Spears szintén, ráadásul ő igyekszik ismét popzenei karrierjére koncentrálni.

Még mindig bulizgat

Egyedül Hilton kisasszony ragaszkodik még mindig a féktelen bulizáshoz, mint ahogy azt a lesifotók is bizonyítják.

Januárban a Las Vegas-i Vanity klubban öntött föl a garatra, Rióban pedig annyira beleélte magát, hogy felkérték egy helyi sör reklámozására, hogy jó alaposan berúgott kóstolgatás közben.

És a legfrissebb fotók tanúsága szerint, melyek a minap Hollywoodban készültek, a jó öreg villantós trükköt sem sikerült még maga mögött hagynia, zűrös múltjával együtt.

Nem tud újat mutatni

Nem elég, hogy a 29 éves celebmacát gyanúsan gömbölyű mellekkel kapták le, egyébként is aprócska ruhája egy váratlan pillanatban olyannyira felcsúszott a combján, hogy bárki beláthatott a lába közé, aki éppen arra járt. No, nem mintha tudna valami újat mutatni a rajongóinak vagy éppen az őt gyűlölőknek, hiszen néhány éve még bugyit sem vett az ilyen akciókhoz.

Mindenesetre párjának, Doug Reinhardtnak bizonyára így is tetszik, különben nem tervezgetnék már az esküvőt.

- Egy éjszakát sem töltünk külön, Doug igazi barátommá vált. Úgy érzem magam mellette, mint egy hercegnő - mesélte Hilton.

Ezt is szeretjük