Kiderült! Egy disznóval osztja meg ágyát Paris Hilton
A híres celebmaca még mindig tud újat mutatni, hová is lenne a világ a szőke örökösnő nélkül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton az utóbbi időben mintha eltűnt volna a celebvilágból.  Sehol egy részeg villantás vagy nyilvános magamutogatás, amikből néhány éve még minden hétre jutott egy. Már-már azt lehetett gondolni, végleg megkomolyodott, ám a cukiságok szöszke királynője láthatólag nem adja fel olyan könnyen a semmittevést.

Legalábbis erre enged következtetni az a mélyenszántó interjú, melyet a Hello! magazin készített a 28 éves celeblánnyal. Ebben ugyanis Hilton kisasszony bevallotta, olyannyira odáig van törpemalacáért, hogy még az ágyát is megosztja vele.

Hárman párban

- Doug és én gyakran nézünk dévédét az ágyból, és olyankor mindig ott van velünk. Igazi kis gyönyörűség, és nagyon szeretem – ömlengett a sztár.

Bár 12 állatkával él együtt Beverly Hills-i villájában, mostanság a disznóhercegnő, azaz Princess Piglette a kedvence. Szinte letenni sem akarja a turcsi orrú cocát, nem véletlenül pózolt még a címlapon is a társaságában.

Az örökösnő egyébként köztudottan imádja az apró termetű állatokat: hat kutyusának külön rózsaszín karácsonyfát állított, mellettük van még két békája, két nyula és egy afrikai szürkepapagája is.

Gyémántokat a drágának

Ám mielőtt bárki elmorzsolna egy könnycseppet Paris Hilton állatszeretetétől meghatódva, karácsony környékén az is kiderült, a négylábúakon kívül azért mást is szeret a híres celeblány - nevezetesen a gyémántokat. Barátja, Doug Reinhardt, akivel lassan egy éve van együtt, szenteste is meglepte valami csillogóval.

- Minden, amit Doug a XIV Karats ékszerüzletben vásárolt nekem, annyira szép! Való igaz, a gyémántok a lányok legjobb barátai! – lelkendezett a Twitteren, miután kibontotta az ajándékait.

Ezt is szeretjük