Bikinis fotó! Hátulról sem túl vonzó Paris Hilton
Úgy látszik, hogy az önmagát tökéletesnek gondoló szőkeség is tud olyat mutatni, amitől leginkább elborzad az ember!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vitathatatlan, hogy a dúsgazdag felmenőkkel rendelkező Paris Hilton azon kiváltságosok egyike, akiknek már a puszta létezése is elegendő ahhoz, hogy a figyelem középpontjában tündökölhessenek. Bizonyára sokakban ott motoszkál a kérdés: ez a mutatós, ám némiképp mesterkélt leányzó mivel is érdemelte ki a híresség státuszt? Gyakorlatilag semmit sem tett ezért, hacsak nem elégszünk meg annyival, hogy életművész, aki jól tudja tálalni magát.

Bár néhány próbálkozással már előrukkolt, hogy letegyen valamit az asztalra – párszor dalra fakadt, és bájos tehetségtelenségét is megvillantotta egy-két felejthető filmben. Rendezői szárnybontogatásáról pedig szinte már írni sem érdemes. Újabban a valóságshow-k világát is kóstolgatja, de a divattervezés sem áll tőle távol. Szexi kollekciója immáron hazánkban is kapható lesz a nemrégiben nyílt olasz Coin üzletházban.

Valóban képtelenség elsiklani afölött, hogy az örökösnő mindent megtesz azért, hogy egyre bővebb anyagot szolgáltasson magáról a sajtónak. Ő mégis leginkább komoly üzletasszonynak tartja magát egyéb szerepkörei mellett. Nem is lehet könnyű felépíteni egy olyan stratégiát, amely azt a látszatot tartja fenn, hogy gyakorlatilag mindenhez ért.

Undorítóan vézna vagy gyönyörű modellalkat?

Paris Hilton kisasszonyt a férfiak többsége csak úgy tartja számon, hogy ő az a bevállalós szöszi, aki feltárta bájait a világhálóra merő véletlenségből kiszivárgott szexvideón. Több kacérkodást is említhetnénk, de a felsorolás valószínűleg végtelen lenne.

A nőket azonban vékony testalkatával hergeli leginkább. Sokan szállnak be miatta a szexi vagy nem szexi vitába, de a meccs egyelőre döntetlen. Egyesek irigylik karcsúságát, míg mások legszívesebben egy kalóriadús szendvicset nyomnának a kezébe.

Ez a nemrég napvilágot látott fotó jól példázza, hogy a gazdag szépség sem tökéletes a feje búbjától a lábujjáig. Bikiniben ugyanis meglehetősen kiábrándítóan fest lapos és petyhüdt hátsó fele, ami leginkább egy öregasszonyéra emlékeztet. A vékonyság – mint a sztárság egyik belépője - még rendben is lenne, de a feszes bőr látványa valahol elmaradt.
Ennek ellenére Paris tökéletesen elégedett, és bizonyára csak arról van szó, hogy számos elfoglaltsága mellett nem igazán jut ideje a feszesítő tornagyakorlatokra.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha valami mégis javára írható a Hilton-lánynak, az az, hogy elfogadja és szereti magát, amire a nála sokkal szebb hölgyek is csak ritkán képesek.

Ezt is szeretjük