Ez már kínos! Paris Hilton shoppingolás közben is képes villantani
Paris Hilton vásárolni ment anyjával és testvérével, ami nem múlhatott el magamutogatás nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton született celebmaca, aki a legváratlanabb pillanatokban is képes olyan természetességgel villantani, hogy az valami egészen bámulatos. A 29 éves amerikai örökösnőt a hét elején kapták lencsevégre Los Angelesben, és habár csak shoppingolni indult, nem bírta ki egy kis magamutogatás nélkül.

Hilton édesanyjával, Kathyvel, illetve testvérével, Nickyvel vágott neki a méregdrága butikoknak, öltözete pedig ennek megfelelően inkább kényelmes, semmint elegáns volt: fekete leggingst és laza fekete felsőt viselt, amit egy magas sarkúval és egy párducmintás kalappal egészített ki.

Mintha mit sem sejtett volna az egészből

Felsője azonban túl rövidnek bizonyult, ezért amikor váratlanul lehajolt a lesifotósok kameráinak kereszttüzében, bárki megcsodálhatta fenekét.

A látványt pedig azonnal megörökítették a paparazzók, miközben Paris Hilton úgy tett, mintha mit sem sejtene az egészből.

A 2003-as házi szexvideójáról elhíresült Paris Twitteren folyamatosan tudósította rajongóit a bevásálókörút fejleményeiről, amin részt vett velük együtt Charlie Sheen exfelesége, Brooke Mueller is. Az egyik üzenetben például azt írta, hogy imád Nickyvel vásárolni, mert nagyon jó ízlése van.

Graffitiket mos le

Néhány óra múlva aztán méretes csomagokkal felpakolva hagyták el a Joan's On Third nyugat-hollywoodi üzletét, majd ebédelni mentek. A pénzköltés mellett más tennivalója is akad Paris Hiltonnak, hiszen jelenleg forgatja új valóságshow-ját, emellett közmunkán vesz részt, amire a bíróság kötelezte.

A hírességet néhány napja például a Hollywood Beautification Teammel látták, akikkel graffitiket távolított el a házak falairól. 2010. augusztus 28-án ugyanis kokainnal kapták el a rendőrök, büntetése pedig 200 óra közmunka, 2000 dollár pénzbírság, egyéves próbaidő, valamint egy terápián való részvétel lett.

Ezúttal szerencséje volt, hiszen nem kellett börtönbe mennie, ám a bíró figyelmeztette, hogy ha ezek után akár csak egy egyszerű közlekedési szabálytalanságon kapják, már nem lesznek ilyen elnézőek, és gondolkodás nélkül rács mögé küldik.

Ezt is szeretjük