Kínos! Túl sokat mutatott magából a Cannes-ban bulizó Paris Hilton
Cannes egy ideje nemcsak a filmes szakemberek és színészek partihelye, hanem a haszontalan celebeké is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, bármennyire is megbotránkozik a filmes szakma, Cannes már régen nem csak a versengő filmekről szól.

Az utóbbi időben az amerikai celebek is felfedezték maguknak a francia Riviéra rangos eseményét, így évről évre egyre többen röppennek át Európába, hogy tiszteletüket tehessék a vörös szőnyegen.

A celebek is fesztiváloznak

Paris Hilton sem először tette meg a több órás repülőutat - és szokása szerint ismét gondoskodott arról, hogy mindenki észrevegye. Bizonyára többen emlékeznek, a hotellánc-örökösnő tavaly sem nagyon húzódott a háttérbe.

Éppen ellenkezőleg! Akkor friss - azóta már ex - pasijával, Doug Reinharddal igencsak pajzánkodva tették-vették magukat a színészek és más hírességek társaságában. Ráadásul Paris szemérmetlenül a bugyiját is kivillantotta, a tolongó lesifotósok nagy örömére!

Elő a bugyival

Nos, a botrány idén sem maradt el! Bár első pillantásra úgy tűnt, a 29 éves celeb ezúttal igyekszik decens maradni, azért választotta a földig érő, kék Alberto Makali estélyit - ám később már nem bírt magával a The VIP Room klubban.

Egy óvatlan pillanatban derekáig felhúzta a mélyen dekoltált ruhát, így aztán a bámészkodók hirtelen nem is tudták, min legeltessék szemüket: Paris kandikáló mellein vagy lapos fenekén, amiből nem sokat takart aprócska fehérneműje.

Amikor egyébként éppen nem a bugyiját mutogatja, Paris a családjával tölti az idejét a francia városban: az idei fesztiválra ugyanis szülei és két húga, Nicky és Barron is elkísérték.

Ezt is szeretjük