Nem szégyelli méretes bugyibevágását Paris Hilton
Merész képpel
Paris Hilton túl szűk fehérneműbe és nadrágba bújt, melyek a fotó tanúsága szerint rendesen bevágtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hiltont szeptember végén kapta lencsevégre valamelyik szemfüles lesifotós Los Angelesben, amint kiszállt GMC Hybrid Yukon típusú gépkocsijából. Ahogyan megszokhattuk a 28 éves hírességtől, Hilton ezúttal is kifejezetten elegánsan jelent meg az amerikai álom fővárosában, és akarva-akaratlanul sikerült egy merész villantással megajándékoznia a közvéleményt.


A fotók tanúsága szerint kék nadrágja és az alatta viselt fehérnemű túlságosan szűknek bizonyult, ennek köszönhetően pedig az örökösnő közszemlére tette méretes bugyibevágását.

Ezt a jelenséget angol nyelvterületeken tevepatának nevezik - az említett élőlény patájához való nagyfokú hasonlósága miatt.

Meglepően megváltozott

A nemrégiben Magyarországon járt Paris Hilton évekkel ezelőtt az álomgyár egyik megzabolázhatatlan celebmacája volt, aki heti rendszerességgel került a bulvárlapok címlapjára hedonista életvitele és féktelen bulizásai miatt. Az újabban trendteremtő és divatformáló sztárhölgy azonban egészen elképesztő változáson esett át.

Nem akar többet bulizni

A 2003-as házi szexvideója kapcsán elhíresült Hilton ugyanis mostanában meglepően visszafogott és nyugis életet él. Ebben közrejátszhatott az is, hogy az elmúlt években sikerült kitombolnia magát, és a harminchoz közeledve csendes, békés életre vágyik. Hilton maga is vallott erről a közelmúltban a Twitter nevezetű közösségi portálon:

- Úton hazafelé. Los Angeles már nem olyan, mint régen. Brutális. Alig várom, hogy az ágyamba dőlhessek.

Az örökösnő saját bevallása szerint jó ideje nem tette be a lábát egyetlen Los Angeles-i klubba sem, mivel egyáltalán nem hiányoznak már neki az ottani önpusztító bulik.

Ezt is szeretjük