Michael Jackson lánya combvillantós estélyiben mindenkit elvarázsolt: ilyen a 24 éves Paris stílusa

Paris Jackson stílusa egyszerre merész és elegáns, szexi estélyijében minden szempár rá szegeződött.

paris-jackson-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson lánya, a 24 éves Paris Jackson igazán feltűnő jelenség, akire képtelenség nem odafigyelni.

Extravagáns és különc stílusa egyértelműen megmutatkozik az általa viselt ruhákon, amelyeket a nagyobb eseményeken visel. 

Paris Jackson stílusa

Egyik nagy kedvencünk az a sárga estélyiköltemény volt, amelyet a kaliforniai West Hollywood Parkban rendezett AIDS-bálon viselt. A nem mindennapi kreáció különlegessége nemcsak egyedi színében, hanem a fazonjában is rejlett.

Jobboldalt combközépig ki volt vágva a ruhája alja, amely láttatni engedte a színésznő karcsú lábait és csinos alakját. Középen egy dögös összehúzás látható, amely vékony derekára irányította a figyelmet. 

Mindkét karját tetoválások borították, szőke haja lazán elegáns kontyba volt felkötve, amellyel csak fokozta a szexin merész megjelenését. Platformos, barna magas sarkút választott a kreációhoz, amely tökéletesen passzolt a stílusához.

Paris Jacksont 2017-ben szerződtette le az IMG Models ügynökség, majd színészként is debütált a 2018-as Gringo című filmben. Édesapjától örökölte a virtuózgént is, 13 évesen már számokat írt, és a YouTube segítségével tanult meg gitározni. A színészkedés és a modellkedés is közel áll a szívéhez, a Bulgari márka arcaként már biztosan találkozhattak vele a rajongók.

- Imádok más emberek bőrébe bújni, mindenképp szeretném ezt tovább folytatni, a modellkedést úgyszintén. Minél idősebb leszek, és minél több munkát vállalok el, annál jobban megértem a divatot és azt a művészetet, ami mögötte rejlik - nyilatkozta 2021-ben az Evening Standardnak adott interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös Paris Jackson stílusa.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük