Paris Hilton irtó sármos pasival jár: Carter az élete szerelme

Paris Hilton már egy éve fülig szerelmes a párjába.

paris-hilton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton a 2000-es években főleg a botrányaival hívta fel magára a figyelmet, a népszerű szállodalánc örökösnője már nem a partizás megszállottja, sokkal nyugodtabb lett az élete.

Az elmúlt években több férfival is járt, de végül egyikőjük sem lett a nagy Ő, ám most úgy tűnik, a 39 éves sztár megtalálta az igazit.

Paris Hilton és párja

Hiltont és jóképű kedvesét, Carter Reumot közös barátaik mutatták be egymásnak még 2019-ben, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól. A nyilvánosság előtt egy darabig titkolták, hogy egy pár, közösségi oldalaikra sem posztoltak semmit ezzel kapcsolatban, ám a 2020-as Golden Globe-gála afterpartijára egy párként érkeztek, akkor cikkeztek róluk először.

- Nagyon boldogok együtt, még az egyik barátjuk mutatta be őket egymásnak, mindenki úgy látja, hogy egymásnak teremtették őket - nyilatkozta az E! Newsnak egy hozzájuk közel álló forrás.

Carter Reum ismert név a Los Angeles-i körökben, a 39 éves startupvállalkozó és könyvszerző Gwyneth Paltrow baráti körébe tartozik.

A sztár nem is lehetne boldogabb szerelmével, bár csak ritkán posztol közös felvételeket magukról, de mindegyik felvételhez gyönyörű sorokat fűz, le sem tagadhatná, mennyire odáig van a férfiért.

"Attól a pillanattól, hogy besétáltál az életembe, minden megváltozott körülöttem. Veled minden napot egy áldásként élek meg. Te mutattad meg nekem, mi is az igaz szerelem. Köszönöm az összes hihetetlen emléket, a késő esti nevetéseket és a reggeli csókokat. Köszönöm, hogy melletted biztonságban érezhetem magam, sosem engeded el a kezem, és azért is hálás vagyok, hogy bebizonyítottad, a becsületes férfiak még léteznek. Te vagy életem szerelme, a másik felem, a partnerem és a legjobb barátom. Köszönöm, hogy a világ legboldogabb nőjévé tettél engem! Annyira izgatott vagyok, mit tartogat számunkra a közös jövőnk! Örökkön örökké szeretni foglak!" - írta egy csókolózós videójuk alá Paris Hilton.

Cristiano Ronaldo párja bikinis bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bomba alakkal rendelkezik Cristiano Ronaldo párja, Georgina.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük