A legdurvább paparazzóverések
A hírességeknél is betelik előbb-utóbb a pohár, és ilyenkor eszelős őrültként a puszta öklükkel támadnak a lesifotósokra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sienna Miller

A fiatal színésznő az utóbbi hetekben leginkább azzal került a címlapokra, hogy elcsavarta a házas, többgyermekes családapa, Balthazar Getty fejét, ám a szőke sztárnak ez még nem volt elég, ugyanis mindenki szeme láttára enyelgett sármos színészkollégájával.


Házasságtörő kapcsolatukat mindeközben még csak meg sem próbálták leplezni, ugyanis több alkalommal is félmeztelenül kapták lencsevégre a sztárpárt. Idén májusban a magamutogatásra rákapott 26 éves színésznő azonban egy másik, sötétebb oldalát is megmutatta a világnak.

A Los Angeles-i reptéren ugyanis egyszer csak nem bírta tovább elviselni a nyomában settenkedő lesifotóst, és hirtelen haragjában nekiesett a paparazzónak.

A támadáshoz választott eszköz pedig nem más volt, mint az éppen keze ügyében lévő méregdrága rózsaszínű kézitáskája, azzal kezdte el dühösen püfölni a fotóst.

Az eseményt természetesen azonnal megörökítették a paparazzó bajtársias kollégái, de Siennának szerencséje volt, ugyanis semmi nehéz és veszélyes tárgy nem volt a táskájában, ezért nem okozott ellenfelének semmiféle sérülést.

Steve Guttenberg

A nyolcvanas évek egyik népszerű sztárja, Steve Guttenberg is elveszítette a józan eszét, amikor váratlanul kiszúrták New York napsütötte utcáin a lesifotósok.

A Selyemgubó, a Rendőrakadémia és a Három férfi és egy bébi sztárja talán csak kocogni indult, laza szerelése – ujjatlan pólója, hátracsapott baseballsapkája és a fülében lévő mp3-lejátszója – legalábbis ezt a benyomást keltette. Érthető, hogy nem igazán örült neki, amikor hirtelen körülvették a fényképezőgépek és kamerák, ám agresszív viselkedésével mindenkit sokkolt.


Támadása leginkább egy dühös orrszarvúéra emlékeztetett, Guttenberg ugyanis megvadult állatként vicsorgott, hadonászott, sőt, még be is mutatott a rá hiénaként leselkedő lesifotósoknak. Az eset azonban tettlegességig fajult, a 49 éves színész ugyanis az egyik pillanatban váratlanul rángatni kezdte az autóban ülő paparazzó kameráját. Komolyabb sérülések itt sem történtek. Érthető, hogy ennyi feszültséget és frusztrációt zúdított a lesifotósokra a humorista, hiszen évek óta nem láthattuk egyetlen értelmes filmben sem, mivel leginkább B-kategóriás tévéfilmekbe hívják szerepelni.

Björk

Az aprócska izlandi énekesnő közismerten nem könnyű eset, ami azonnal nyilvánvalóvá válik, ha valaki meghallgatja valamelyik albumát. Legendásak azok a történetek is, hogy hogyan készítették ki napról napra egymást Lars Von Trierrel a Táncos a sötétben forgatása során, amely fizikailag és érzelmileg is úgy leterhelte a két művészt, hogy Björk arra is megesküdött, soha többet nem fog színészkedni. A rapszodikus munkaviszony azonban végül meghozta gyümölcsét, a szívszorító dráma Arany Pálmát nyert, míg Björk a legjobb színésznő díját, de a filmben felcsendülő egyik megrendítő dalt Oscarra is felterjesztették, és habár az aranyszobrot nem kapta meg, aki látta a díjátadást, sosem felejti el az énekesnő hattyú-jelmezét. 

A 42 éves sztár 1996-ban azonban szó szerint sokkolta a közvéleményt, amikor durván rátámadt az egyik paparazzóra. Több órás repülőút után érkezett meg tíz éves kisfiával Thaiföldre, ám amikor az egyik lesifotós üdvözölte őket, Björknek elszállt az agya, és úgy esett neki a fotósnak, hogy mindenki szája tátva maradt. Többször is erősen megütötte a szerencsétlen bangkoki paparazzót, ám miután sikerült elkülöníteni a tomboló Björköt, még ezután is megpróbált újra nekiesni a lesifotósnak. Az eseményről videófelvétel is készült, ami pillanatok alatt bejárta a világot. Az énekesnő lemezkiadója később csak annyit nyilatkozott, hogy a riporter már négy napja zaklatta Björköt, aki végül bocsánatot kért az elképesztő fotósverésért.

Britney Spears

A legrémisztőbb lesifotós-támadás díjával azonban egy másik énekesnőt kellene kitüntetni, aki pedig nem más, mint Britney Spears. A 26 éves botrányhős az elmúlt évek bulvárkirálynője címet is simán kiérdemelné. Az a magánprodukció azonban, amivel 2007. február 21-én lepte meg az őrjöngő sztár a világot, minden határon túlment. A rajongók még ki sem heverték a szőke sztár iszonyatos megkopaszodását, Britney azonban ezen a végzetes napon végleg elvesztette a kapcsolatot a külvilággal, és eszelős elmeháborodottként a fotósokra zúdította minden dühét és gyűlöletét.


Az eseményről készült sokkoló fotókon jól látszik Britney őrült tekintete, amelyet bármelyik elmebeteg pszichopata megirigyelhetne, ez a tekintet pedig már önmagában elég erődemonstrációnak számítana egy kisebb hadsereg lefegyverezéséhez.

A megvadult Britney azonban nem érte be ennyivel, ugyanis egy esernyővel esett neki a SUV-nak és a benne rémülten meghúzódó fotósoknak. A kopasz fej, a rövidnadrág és a gladiátorokat, illetve pankrátorokat megszégyenítő kocsiostrom már-már hihetetlen, de érthető, hiszen Britney-nek alaposan kijutott a fotósokból a megelőző időszakban.

Ezt is szeretjük