Lógó hasával büszkén flangált Pamela Anderson
Helyszíni fotóval
Pamela Anderson a jelek szerint kicsit elhagyta magát, pocakja ugyanis meglepően megereszkedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Andersont 2009. október 28-án, szerdán örökítették meg Londonban. A 42 éves playmate önmagához képest is kifejezetten elegáns benyomást keltett, ám a kék ruha bizonyos szempontból mégsem volt a legmegfelelőbb választás.


Elég csak szemügyre venni a Pameláról készült képeket, és bárkinek szemet szúrhat a nyuszilány nagyobbacska pocakja, amit érdemes lett volna eltakarni a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Jobban szereti magát idősebben

Bármennyire is igyekszik Anderson megtartani fiatalos ragyogását, bizony felette is eljárt az idő.

Saját bevallása szerint azonban nem igazán zavarja, hogy öregszik, sőt, még jobban is tetszik magának idősebben, mint fiatalon:

- Egyre jobban tetszem magamnak, ahogy öregszem. Lehet, hogy még mindig sok pezsgőt tudok meginni, de az igazi bolondságok már a hátam mögött vannak – nyilatkozta az Elle magazinnak.

Ennek ellenére természetesen ő sem mindig elégedett a külsejével, amit nem rejt véka alá.

Jól érzi magát a bőrében

- Gondolatban sokkal szexisebb vagyok. Mindig jól érzem magam, de a valóság nem mindig ilyen nagyszerű.

Nem vagyok megszállott, tudom, hogy milyen adottságokkal rendelkezem, és ezek épp elég boldogságot jelentenek számomra – mesélte Pamela.

A kilencvenes évek egyik legdögösebb bombázója hobbiként műtárgyakat gyűjt, de a róla készült fotókat nem szereti nézegetni. Nimfomániásnak tartja magát, és állítása szerint alakját elsősorban a sok szexszel tartja formában, mivel a diétázás nem megy neki, és az edzőtermekbe is ritkán látogat el.
Ezt is szeretjük