Már megint lába közét villantotta Pamela Anderson
A szőkeséget nem igazán érdekelte, hogy ki mennyit lát belőle, amikor megjelent a Los Angeles-i divathéten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg kevés olyan szülő van, aki szívfájdalom nélkül hagyná, hogy kislánya Pamela Anderson követőjéül szegődjön - akár átvitt értelemben, akár szó szerint.


Ám a képek tanúsága szerint egy kivétel máris akad, nevezetesen Sharon Gault sminkmester, aki leánykáját, Adelaide-et az egykori Baywatch-maca gondjaira bízta, legalábbis a Los Angeles-i divathét október 11-ei megnyitóján.

Szétesőfélben a szexbomba

A 42 éves Anderson egy elég bizarr ruhakölteményben tette tiszteletét az eseményen, menyasszonyi ruhához hasonlatos öltözéke ugyanis pontosan úgy nézett ki, mintha valami kukából cibálták volna elő.

A biztosítótűkkel épphogy összetartott rongy vállpántja egyik oldalon leszakadt, így a szőkeség csipkés melltartója látványával rögtön meglepte a jelenlévőket. Ráadásul combtájékon sem takart sokat a pezsgőszínű ruhadarab.

Olyannyira nem, hogy - jó szokásához híven - a plasztikázott celebmami még fehér bugyiját is több alkalommal megvillantotta a fotósoknak. Láthatólag nem igazán törődött azzal, hogy a kis Adelaide meglehetős zavarban volt produkciójától, és igyekezett másfelé tekintgetni, amikor csak tehette.

A múltból él

Persze ki tudja, milyen koncepció rejlett Anderson öltözéke mögött - ha csak botránykeltés volt a cél, akkor a könnyen felejthető kategóriába sorolható. Hiszen a hírhedt nyuszilány domborulatait csak az nem ismeri, aki átaludta az elmúlt évtizedet. Ám ha amolyan szimbolikus értelme volt, és sztár mivolta lassú szétesését kívánták megjeleníteni ruházatában, akkor a választás akár tökéletesnek is mondható.

Mindenesetre ismét sikerült elérnie, hogy minden szem rászegeződjön, ahogy azt fénykorában megszokta. Bár kérdés, hogy ugyanazzal a csodálattal bámulták-e a férfiak, mint a kilencvenes években, vagy már némi sajnálkozás is keveredett a pillantásokba.A tengerentúli divathét egyébként vasárnap nyitotta meg kapuit, és természetesen Pamela Andersonon kívül még egy sereg híresség megjelent aznap Los Angelesben, Hayden Panettiere-től kezdve Kelly Osbourne-ig. Csak ők mind rendesen fel voltak öltözve.
Ezt is szeretjük