Az 53 éves Pamela Anderson gyönyörű menyasszony volt: testőréhez titokban ment férjhez
Pamela Anderson Dan Hayhurst felesége lett.

pamela anderson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson január 27-én jelentette Instagramján, hogy megállapodott az életében, és végre szabadnak érzi magát, kijelentette, többet egyik közösségi oldalára nem posztol.

Akkor még sokan nem sejtették, hogy a Baywatch egykori szépsége férjhez ment, és emiatt érzi magát ennyire felszabadultnak és boldognak. 2020 karácsonyán ment férjhez titokban Dan Hayhursthöz, aki a testőre volt, írta meg a Daily Mail.

Pamela Anderson ilyen gyönyörű menyasszony volt

Az 53 éves sztár a brit lapnak adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, most érzi leginkább, hogy jó helyen van. Még az esküvői fényképeket is megmutatta, a ceremónia helyszínét kanadai otthona adta, ami Vancouver Islanden található. A férfival le sem tagadhatnák, mennyire boldogok.

- Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell, egy olyan férfi karjaiban, aki tényleg szeret engem. Szerelmes vagyok, december 24-én házasodtunk össze, mindkettőnk családtagjai áldásukat adták a frigyünkre, mindenki örül a boldogságunknak. Pont azon a birtokon mondtam ki az igent, amit a nagyszüleimtől vettem meg 25 évvel ezelőtt, ez az a hely, ahol a szüleim is összeházasodtak, és még mindig együtt vannak. Úgy érzem, az én esetemmel bezárult az a bizonyos kör - mesélte izgatottan a lapnak.

Dannel egy évvel ezelőtt találkoztak először, Anderson 2020-at úgy élte meg, mintha már hét éve tartana, emiatt úgy érzi, egyáltalán nem siették el az esküvőt, mind a ketten százszázalékosan biztosak voltak benne, hogy összetartoznak.

Janet Ross volt a stylistja, a fűzője a Lace Embrace-től volt, a tüllszoknyáját a Joanna Delaney Bridal szalonból szerezték be, míg a fátylat a Valentino divatházban vették, kicsit Hamupipőkére emlékeztet bennünket, nagyon csinos volt menyasszonyként.

A koronavírus miatt csak kevés embert hívhattak meg a nagy napjukra, de ezt nem is bánták annyira, hiszen az esküvőjük tényleg róluk szólt, még koszorúslányok és vőfély sem volt. A lapnak egy barátjuk elmondta róluk, hogy mennyire összeillenek, és milyen nagy a harmónia köztük.

- Pamela lényegében a szomszéd fiúba szeretett bele végül. Ő lett volna a férje egyből, ha sosem hagyta volna el Vancouver Islandet. Ez is azt bizonyítja, hogy még mindig ugyanaz a kislány, aki volt egykor. Kicsit olyan, mintha az életének a többi része csak egy álom lett volna. Pamela és Dan csodálatos dolgokat csinálnak együtt. A férj most ideje nagy részét arra fordítja, hogy egy istállót építsen egy állatmenhely számára. Nagyon sokat segítenek a helyi közösségnek - mondta.

Anderson a múltban több alkalommal férjhez ment: Tommy Lee-vel, akinek két fiút is szült, 1995-től 1998-ig voltak házasok, Kid Rock 2006-ban vette el, de az a frigy sem tartott sokáig. Rick Solomon producernek kétszer is kimondta az igent, egyszer 2007-ben, majd 2013-ban, 2020 januárjában megírták, Jon Peters felesége lett, de a szőke sztár tagadta, hogy az a frigy tényleg meg is történt.

David Hasselhoff és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő David Hasselhoff felesége.

Ezt is szeretjük