Pamela Anderson még a Baywatch szívtiprójával járt, amikor váratlanul Tommy Lee felesége lett: így szakított a férfival

Pamela Anderson és Kelly Slater a Baywatch forgatásán szerettek egymásba.

pamela-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson a Netflixen megjelent dokumentumfilmjében a férfiügyeiről is mesélt. Bevallotta, amikor 1995-ben hozzáment pár nap ismertség után Tommy Lee-hez Cancúnban, hivatalosan akkor éppen egy másik férfival járt, aki várta őt otthon az Egyesült Államokban.

Kelly Slater, a Baywatch Jimmy Slade-jét alakító színész volt a párja, akivel végül telefonon szakított.

Pamela Anderson így szakított Kelly Slaterrel

Bár bevallása szerint Tommy Lee volt az egyetlen férfi, akit tiszta szívéből, igazán mélyen szeretett, ennek ellenére voltak pasijai a rocksztár előtt is. Köztük volt az egyik kollégája.

- Kelly Slatert a Baywatch forgatásán ismertem meg, óriási szerelem volt. Nagyon cuki volt velem, jó volt hozzám - emlékezett vissza.

Nem monogám kapcsolatban éltek.

- Közben voltak más pasijaim, ő is több barátnőt tartott, nem csak engem. Igazi szívtipró volt, határozottan szabad szellem. Nem lehetett lekötni, de a másik nem a tulajdonunk, senkit sem birtoklunk, hadd legyen olyan, amilyen, de néha jobb, ha nem velünk van.

Anderson mindig is azt vallotta, inkább szeret egy pillanatra, mint hogy szenvedjen egy életen át.

- Szeretek szeretni, esendőnek, odaadónak lenni, csak így érdemes élni.

GettyImages-1402941520
Fotó: Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Végül összesodorta az élet Tommy Lee-vel, akivel 1994 szilveszterén találkozott először egy nightclubban, de akkor még nem alakult ki köztük semmi. A Mötley Crue dobosa folyamatosan hívogatta utána, de Anderson nem adta be neki a derekát. 1995 februárjában a színésznő Cancúnba utazott egy fotózásra, a zenész pedig oda is követte csak azért, hogy meghódítsa. Végül a La Boom szórakozóhelyen buliztak, aznap éjjel pedig egymásba szerettek. Még aznap szóba került a házasság, végül össze is kötötték az életüket Mexikóban.

- Akkoriban még Kelly Slaterrel jártam, úgy volt, hogy Floridában találkozunk, és bemutat a családjának. Elsőként őt hívtam fel, hogy férjhez mentem. Ő erre: "Mi van?" Szörnyű volt - idézte fel a szakításuk pillanatát.

David Hasselhoff felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el David Hasselhoff szívét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük