Nem hiszed el, kivel randizik Pamela Anderson - Hónapok óta titokban találkozgatnak
Pamela Anderson még egy szerelmes hangvételű üzenet is írt hozzá.

pamela-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár hivatalosan még nem erősítette meg, de több külföldi bulvárlap is tudni véli, hogy Pamela Anderson életébe újra beköszöntött a szerelem, méghozzá nem más, mint Julian Assange, a WikiLeaks megalapítójának személyében.

A 45 éves ausztrál programozó és internetes aktivista az elmúlt évek során számos titkosított anyagot tett közzé, lerántotta többek között a leplet az amerikai hadsereg afganisztáni és iraki háborúiról, illetve a Guantanamo Bay-beli fogolykínzásokról is.

pamela-anderson-julian-assange

Julian Assange-ot 2010 novemberében svéd kérésre az Interpol felvette a körözött személyek listájára. 2012 augusztusában Ecuador kínált fel neki menedéket, a kiadatástól tartva pedig azóta sem hagyta el Ecuador londoni nagykövetségét. 

Pamela Anderson először 2014-ben vette fel Assange-zsal a kapcsolatot, hogy kikérje a tanácsát állatvédelemmel kapcsolatos jogi ügyekben. Azóta is közeli kapcsolatot ápolnak, sőt, olyannyira összemelegedtek, hogy a Daily Mail szerint a 49 éves playmate tavaly október óta rendszeresen látogatja titokban a férfit fogságában, akinek márciusban egy szerelmes hangvételű üzenetet is írt.

Ezt is szeretjük