A legízléstelenebb és legszebb Oscar ruhák

Képgalériákkal

A piros és a kismamapocak volt a sláger az idei Oscar-gálán: nézd meg összeállításunkat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A rendszerint protokollal agyonnyomott és nem túl izgalmas Oscar-díjátadók egyik legnagyobb szórakoztató forrása minden évben az öltözködés.
 

A legendás vörös szőnyegen bevonuló sztárokra többtucatnyi kamera vár, és százmilliók figyelme kíséri bevonulásukat – nem véletlen, hogy egy elrontott ruhaválasztás hetekig szolgáltat csámcsognivalót!

Visszafogott ruhák, körülrajongott kismamák

Az idei gálára feltűnően óvatos volt a legtöbb ruhaválasztás – nem akadt Björk legendássá nemesedett hattyúdresszéhez hasonló bolondéria, sem teljesen elbaltázott dressz.

Ráadásul a híresen bizarr ruhaválasztók – Cher, Whoopi Goldberg, vagy Celine Dion – nem voltak érdekeltek, Vanessa Paradis pedig idén meg tudta fegyelmezni a fura ruhákat választani tudó Johnny Deppet.

A legkevésbé sikerültek közé tartozott a Junot jegyző író, Diablo Cody párducfoltos ruhája, de a nagy sztárok ezúttal nagyon ügyeltek arra, hogy nehogy rettentően mellényúljanak.

Így aztán a legnagyobb feltűnést a vörös szőnyegen forgolódó kismamák keltették: Hollywood legnagyobb sztárjai közül többen is babát várnak.

Angelina Jolie terhessége az Independent Spirit díjátadón vált nyilvánvalóvá, és az Oscar-bevonuláson is sorra érkeztek a várandós színésznők, akik komoly munkát adtak pocakjukkal a divattervezőknek.

A kanyart mindannyian remekül vették: Jessica Alba, Kate Blanchett, és a szokott alakjához képest feltűnően kigömbölyödött Nicole Kidman egyaránt remekül nézett ki.

Piros dressz a szívbetegekért

A pocak mellett a másik nagy sláger a piros volt, és nem is véletlenül. A piros ruhában megjelenő színésznők a Heart Truth alapítvány kérésére választották a feltűnő színt, hogy felhívják a figyelmet a szívbetegségekre.

Az est talán legszebbje, a Seal karján érkező Heidi Klum árverésre is bocsátja ruháját: az egyedi Galliano-dresszt bárki megnyerheti, aki akár egy dollárt is adományozott a Heart Truth számára. A győztes valószínűleg úgyse fog beleférni a gyönyörű ruhába, de így is egy elképesztően értékes emléktárggyal gazdagodhat.

A legviccesebb kiegészítőt Hilary Swank hordta magával: a fekete Versace-dresszben bevonuló színésznő ugyanis ropogtatnivalót hozott – táskája alján mogyorók lapultak! A kissé torkos sztár az elmúlt két évben hamburgerért ment a gála után, idén maradt a mogyorónál: - A tortát már úgyis megettem – viccelődött.

Az utóbbi 20 év legszörnyűbb ruhái

Ami azt illeti, néhány sztár ruhája láttán még Swanknek is torkán akadt volna a mogyoró: a defamer.com az elmúlt 20 év legmeghökkentőbb dresszeit szedte össze, és ami azt illeti, Björk hattyújának komoly vetélytársai akadtak!

Gwyneth Paltrow átlátszó fölsője, Sharon Stone bizarr választásai, vagy Cher tépett ruhája – ebben vette át a Holdkórosokért járó szobrocskát – nagy ellenfelek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A weboldal végül hármas holtversenyt hirdetett: a hírhedt hattyú mellett Céline Dion egészen bizarr, „fordított” ruhája és Helena Bonham Carter leginkább rosszul öltözött boszorkányt idéző dressze még évekig feladják a leckét a ruhatervezőknek!

Ezt is szeretjük