Döbbenetes, miket kapnak az Oscar-gála vesztesei - Ezzel alázzák meg őket
A sztárok idei ajándékcsomagjai is rejtenek pár furcsaságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az év legjobban várt filmes eseménye az Oscar-díjak átadása. Az egész világ lázasan készül a díjátadó ünnepségre, melyet idén február 24-én rendeznek meg a Los Angeles-i Dolby Színházban - hazai idő szerint február 25-én, hajnali 2 órától közvetítik az eseményt.


Az Oscar-gáláról - ahogy az már lenni szokott - senki sem távozhat üres kézzel, a szervezők minden évben gondosan összeállított, mérhetetlenül drága, luxuskacatokkal teli ajándékcsomagot osztanak ki azoknak a sztároknak, akiknek nem sikerült díjra váltaniuk jelöléseiket.

Idén is bizarr dolgokkal gazdagodnak a vesztesek

Pár éve olyan dolgokkal lepték meg az "üres kézzel távozókat", mint például a luxusvécépapír, szexjátékszerek, cirkuszi légtornaóra, nyakkendőragasztó, lefolyószűrő, de a hölgyek mellnagyobbításra is bejelentkezhettek, ha éppen erre volt szükségük. A szervezők mesés, szórakoztató és praktikus ajándékokról beszélnek, és tény, vannak köztük elképesztő meglepetések, legyen szó egy Costa Rica-i vagy mexikói luxusutazásról, drága ékszerekről vagy kozmetikumokról, az idei csomag is jócskán tartalmaz bizarrnak tűnő dolgokat.


Az ajándékkosarak nagyjából százezer dollár értékben készültek, és ötven darab luxusterméket tartalmaznak. Az Oscar-gála vesztesei nem mással, mint marihuánás arckrémmel és egy éves tagsággal is gazdagodnak a Los Angeles-i kannabiszklubba, de a Mister Poop névre hallgató cég kakiemojis vécépumpájának boldog tulajdonosai is lehetnek.

A sztárok James Bond bőrébe is belebújhatnak, hiszen egy kamerával beépített kémtollal gazdagodnak. Sőt, egy DNS-tesztnek köszönhetően megtudhatják, milyen népcsoportból származnak a felmenőik által. Van benne még borsszóró a támadók ellen, lebegő bluetooth-hangszóró, sőt, még luxus műszempilla is. Szinte már meglepő, de a csomag hétköznapi dolgokat is tartalmaz, mint például kutyanyakörv, jógabérlet, fürdőbomba vagy wellness-csomag.

Ezt is szeretjük