Végre! Összeházasodott titokban az imádott álompár
Orlando Bloom és Miranda Kerr egy hónappal az eljegyzésük után álltak az oltár elé, jelenleg mézesheteiket élik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok között jó néhányan vannak, akik elhamarkodottan állnak az oltár elé. Ám akadnak olyan hírességek is, akik a világért sem házasodnának össze kedvesükkel, legyen bármennyire harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.

Orlando Bloom és Miranda Kerr nem estek egyik végletbe sem, sőt, azt is mondhatnánk, hogy megfelelően időzítettek: a People szerint ugyanis a közelmúltban teljesen titokban házasodtak össze - közel három év párkapcsolat után.

Nyilatkozatban osztotta meg az örömhírt

Erről a 27 éves ausztrál szupermodell egy hivatalos nyilatkozatban tájékoztatta a közvéleményt - ezzel indokolta ugyanis azt, hogy nem vett részt David Jones egyik áruházának megnyitó ünnepségén, ahová őt is meghívták.

- David Jones nagylelkűen elengedett erre az időre, így egy bensőséges ceremónia után most nászúton vagyunk. Része vagyok a David Jones Fashion Familynek, nagyon elkötelezett vagyok a szerepemet illetően, és hálával tartozom Davidnek, amiért kiélvezhetem ezt a különleges időszakot az életemben - tájékoztatta Kerr a közvéleményt.

Nehéz volt a számát megszereznie

A sztárpár 2007 végén kezdett randizni, és nem volt könnyű dolga a 33 éves angol színésznek, ugyanis Miranda ügynökét kellett felhívnia, hogy megszerezze a gyönyörű szupermodell telefonszámát.

A Karib-tenger kalózai című film sztárja nem titkolta el, hogy kapcsolatuk eleinte csak barátság volt, aztán hirtelen sokkal több lett.

Először 2008 áprilisában jelentek meg egy párként egy Sydney-ben megtartott rendezvényen, tavaly pedig már együtt ünnepelték a hálaadást Marokkóban.

Ezt is szeretjük