Lecsúszott a nadrágja! Arcpirítóan sokat mutatott magából a szexi színész
Fotó!
Orlando Bloom játszani vitte kisfiát a tengerpartra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orlando Bloom nemcsak jóképű, de jó férj és apa is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy kimenőt adott ajándékba feleségének, Miranda Kerrnek, míg ő egy csodálatos napot töltött el kisfiával, Flynnel a tengerparton.

Akárhova is megy Miranda Kerr, a kicsit mindig magával cipeli. Néha azonban a gyönyörű modellnek is szüksége van magányra, ekkor férje felpakolja a gyerkőcöt, és csapnak egy apa-fia napot.

Most jó helyre mentek

Bloom attól sem riad vissza, hogy a 17 hónapos gyereket magával vigye az edzőterembe. Most viszont egy kevésbé szokatlan helyre, a tengerpartra mentek.

A család csak a közelmúltban költözött vissza Beverly Hillsbe, addig Új-Zélandon éltek, ott forgatta ugyanis Orlando A hobbitot. A kisfiú minden percet élvezett, amit apjával tölthetett, nagyokat kacagva futkosott a fövenyen.

Úgy tűnik, hiába a kor, a fiúcska máris jobban ért a divathoz, mint világhírű papája: elragadóan nézett ki, amit A Karib-tenger kalózai sztárjáról nem lehet elmondani.

Túl sokat mutatott

A 35 éves sztár rikító neonzöld nadrágban merészkedett az emberek közé, amiből ráadásul kilógott vörös alsónadrágja. Mindezt pedig egy fekete bőrkabáttal és sárga edzőcipővel koronázta meg.

Persze a fiúcska végül édesanyja karjaiban landolt, akivel elrepültek Sydney-be, ahol már a nagymama várta őket.

Orlando Peter Jackson A hobbitjában újra Legolas, a fess elf bőrébe bújhatott. A film első részében, a Váratlan utazásban a hírek szerint mindössze két percig lesz látható. Mindenesetre állítólag ezzel a rövidke belépővel is 1 millió dollárt keresett.

Ám erre a mozira a magyar közönségnek egyelőre várnia kell, ahogy a szexi színész legújabb filmjére, a The Good Doctorra is.

A Tolkien regényéből íródott A hobbitot egyébként kétrészesre tervezték, majd trilógiává bővült, az első-második rész előreláthatóan 2012 és 2013 decemberében kerül a mozikba, a záró epizód pedig 2014 nyarán.

Eredetileg az első film teljes egészében A hobbit történetét dolgozta volna föl, a második rész pedig összekötötte volna azt A Gyűrűk Ura cselekményével, azonban a rendező, Peter Jackson kérésére a regény sztorija végül két részen át kerül feldolgozásra.

A rendező júliusban jelentette be, hogy a két rész helyett három készül, ugyanis a színészek is beleegyeztek a folytatásba. Jackson szerint a történet annyira kinőtte magát, hogy nem tudják két részbe belesűríteni.

Ezt is szeretjük