Öregedő sztárok, ahogy még sosem láttad őket

A legnagyobb bálványok, a legszexisebb színésznők is nevetségessé válhatnak, ha nem veszik észre, eljárt felettük az idő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A híres színészek, énekesek is megöregszenek egyszer. És ez bizony fájdalmas folyamat, hiszen testükkel, arcukkal keresik a kenyerüket. A karbantartás ugyan kötelező, de akadnak olyanok is, akik átesnek a ló túloldalára. Nézd meg a világhírű dívákat, akik nem fogadják el korukat.

Sophia Loren

Az olasz filmcsillag ma is tele van energiával, és nem ül a babérjain. 74 éves, és Rob Marshall rendező felkérésére hamarosan egy film főszereplőjeként láthatjuk újra tündökölni. Vagy csak pislákolni?

A színésznő korának egyik meghatározó szexszimbólumaként ragyogott a filmvásznon és a címlapokon.

Nem csoda, hiszen fiatalon gyönyörű volt, de még nagymama korában is mindent megtesz azért, hogy megtarthassa vitalitását. Minden nap egy órát edz, egészségesen táplálkozik, - szerinte – divatos ruhákat hord, és nemrégiben megnagyobbította kebleit is.

Sophia egyik közeli ismerőse szerint ugyanúgy néz ki a színésznő, mint bármelyik korabeli asszony, annyi különbséggel, hogy rengeteg festéket ken az arcára, amitől ijesztővé válik az egykori díva.

Cher

Lassan negyven éve van a pályán, ezalatt pedig több mint 192 millió albumot adott el világszerte, tulajdonosa több Grammy- és Emmy-díjnak is.

Kinézete akár egy huszonévesé, hiszen soha nem vetette meg a plasztikai műtéteket. Ezért hatvanadik születésnapját úgy ünnepelte, hogy egy férfimagazin számára készíttetett magáról Hawaii-on aktfotókat.

Cher is beleesett abba a hibába, hogy nem képes elfogadni, túl van már a hatodik ikszen. Öltözködési stílusa alapján úgy tűnik, még mindig negyven évesnek hiszi magát.

Cher combban nagyon megerősödött, hiába a zsírleszívás és a szorítós nadrág. Az arcán is órákig dolgoznak a sminkesek egy-egy fellépés előtt.

Pedig nem ártana, ha a feszülős, átlátszó, csillogó jelmezeket lecserélné valami kevésbé kihívó és korban is hozzá illő darabokra.

Melanie Griffith

Karrierjét amennyi siker, annyi bukás jellemzi; híresen rosszul választ szerepet. Pedig Melanie-nak könnyű dolga lenne, hiszen beleszületett a filmek világába. Apja reklámszakember, édesanyja pedig Tippi Hedren, aki Hitchcock Madarak című filmjének főszereplőjeként vált világhírűvé. Griffith kisasszonyt szülei igen korán elindították a pályán.

Ötven felett már nem biztos, hogy a nagy bőrfelületet megmutató estélyikben csábító megjelenni.

23 éves korában súlyos autóbalesetet szenvedett a színésznő. Az orvosok szerint, ha nem lett volna részeg, nem élte volna túl. Sokáig erős fájdalomcsillapítókon élt, míg végül gyógyszer- és drogfüggővé vált.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

1995-ben a Hárman párban című film forgatásán ismerkedett meg Antonio Banderas-szal, aki megmentette Melanie-t, és elvonóra küldte. A spanyol színész kitart felesége mellett, pedig ő is kétségbe van esve Melanie plasztikafüggősége miatt.

Ezt is szeretjük