Eddig bírta? Visszatér egyetlen szerelméhez az ismert műsorvezetőnő
Bár egy ideje nem volt képernyőn, Oprah Winfrey megújult show-val nyitja az új évet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oprah Winfrey idén májusban köszönt el az ABC csatornától, ahol negyed századon át futott önálló műsora.

A napokban azonban kipattant a hír, hogy a népszerű tévés új műsorral köszönti az új évet. Ezúttal nem a sztárok érkeznek hozzá a stúdióba, hanem a médiamogul keresi fel őket otthonukban, illetve a világ különleges pontjain.

25 év után új vizekre evez

- 25 év után végre elértem, hogy felkeljek a stúdió foteljéből. Életemnek egy új fejezete kezdődik, amelyet jobban élvezek, mint valaha. Szeretek a világban utazgatni és emberekkel találkozni, történeteket megismerni - olvasható a tévésztár E! Online-nak adott nyilatkozatában.

Az Oprah Winfrey Next Chapter, azaz Következő fejezet címet viselő produkció a talkshow-királynő idén januárban elindult saját csatornáján, az OWN-en fut majd 2012. január 1-jétől.

Az előreláthatólag vasárnap esténként képernyőre kerülő műsor első, kétórás adásának sztárja Steven Tyler lesz, akit a stáb New Hampshire-i otthonában keresett fel. Az 57 éves Oprah olyan személyes témákról beszélgetett vele, mint a rockzenész drogproblémái és kapcsolatai - adta hírül a The Hollywood Reporter.

Ők lesznek az elsők

Az ezt követő adásokban Sean Penn-nel Haitin találkozik, a filmrendező George Lucasszal a Skywalker Ranch-en túrázik, Paula Deen tévés sztárszakácsnővel pedig egy pizsamapartin vesz részt.

Az izgalmasnak ígérkező műsor minden bizonnyal hasonlóan népszerű lesz, mint a The Oprah Winfrey Show, mely az amerikai televíziózás legsikeresebb talkshow-ja volt: 2006-ban hetente 21 millió nézőt ültetett a képernyők elő a világ több mint száz országában.

A Forbes magazin szerint Oprah Winfrey 2,7 milliárd dolláros vagyonával jelenleg az egyetlen afroamerikai milliárdosnő.

Ezt is szeretjük