Tragikus! Öngyilkos akart lenni a kisgyerekes sztármodell
Noemie Lenoir hiába a Marks and Spencer közkedvelt modellje, magánéletét óriási zűrök tarkítják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Noemie Lenoir francia szupermodellt jelenleg kórházban ápolják, miután eszméletlenül találtak rá a párizsi La Celle-Saint-Cloud parkban.

Gyermeke apjával

Állítólag vasárnap délután öngyilkossági szándékkal bevett egy marék nyugtatót, majd a pirulákra alkoholt ivott. Ezután felhívta a mentőket, hogy rosszul érzi magát - később azonban visszavonta a bejelentést.

Meg akart halni?

Ehelyett inkább elbotorkált a lakásához közeli parkba, ahol végül rátaláltak a járókelők. Bár akkorra már elég rossz állapotban volt, a kiérkező mentőknek sikerült idejében eljuttatniuk a kórházba, ahol kimosták a gyomrát, és azóta megfigyelés alatt tartják.

Hogy mi vezethetett az egyébként sikeres Marks and Spencer-modell elkeseredett lépéséhez, csak találgatni lehet. Sokak szerint valószínűleg magánéleti problémák állnak a háttérben. A 30 éves szépség gondjai akkor kezdődtek, amikor 2003-ban összejött Claude Makelele futballistával, kapcsolatuk ugyanis már az elején meglehetősen viharosnak bizonyult.

Hol összevesztek, hol kibékültek, sosem bírták sokáig egymással - de egymás nélkül sem. Viszonyuk akkor sem rendeződött, amikor Lenoir teherbe esett, és öt évvel ezelőtt életet adott közös kisfiuknak, Kelyannak.

Rossz pasiba szeret bele

Mások szerint viszont a focistával már végérvényesen szakított, helyette egy ideje a milliárdos Carl Hirshmann-nal találkozgat, aki azonban nemrégiben szexbotrányba keveredett Svájcban.

- Noemie rettentően aggódik Carlért, és szabályos pánikrohamok törtek rá az utóbbi időben. Claude is fontos az életében, de csak azért, mert ő a gyermeke apja. A nagy szerelem jelenleg Carl - mesélte egy ismerőse.

Pedig a férfi nem igazán hálálja meg ezt a szerelmet: a hírek szerint a playboy hírében álló Hirschmann barátaival rendszeresen rendezett orgiákat fiatal modellekkel, amiket videóra is vett, majd a lányokat megzsarolta, közzéteszi a pikáns felvételeket az interneten, ha nem fizetnek neki a hallgatásért.

Hirschmannt végül áprilisban tartóztatták le, a vád: több alkalommal is szexre kényszerített nőket, köztük kiskorúakat is.

Ezt is szeretjük