Csupasz keblekkel pózolt a bájos Olivia Wilde
Bár a Dr. House sikere révén komoly rajongótábort tudhat magáénak, topless fotóival valószínűleg új híveket szerzett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde csak pár éve jegyzett színésznő. Ám a Dr. House-ban alakított öntudatos és titokzatos rezidens szerepe máris meghozta neki az ismertséget, valamint az azzal járó hollywoodi felhajtást - mint azt a róla készült pikáns fotósorozat is bizonyítja.

Dús keblű bombázókat utasított maga mögé

A mandulaszemű sztár nemrégiben, az amerikai Maxim magazin júliusi fotósorozata okán szabadult meg ruháitól. Az apropót az adta, hogy a színésznő első helyen végzett a 100 legdögösebb nő listáján.

Ez azért is figyelemre méltó, mert a vegetáriánus Wilde a formás idomú bombázók közt a maga kissé fiús alkatával inkább az intellektuális nőtípust képviseli.

Kamera előtt bármit bevállal

A felvételeken alsóneműben és farmerben pózol, de a kihívó tekintet csak a kamerának szól. Saját bevallása szerint az életben távol áll tőle a ravasz csábító szerepe. Fotózáson és forgatáson azonban cseppet sem szégyenlős, és bármit bevállal.

Már az Alpha Dog című krimiben is meztelenre vetkőzött, a Dr. House-ban pedig biszexuális karaktert alakít, ezért hol nőkkel, hol férfiakkal szeretkezik a képernyőn.

A reklámcélú meztelenkedés ellenére minden interjújában kiemeli, hogy egy nőben az intelligenciát értékeli a legtöbbre. Haját is azért festette barnára, mert meg akart szabadulni a szőke nőkkel szembeni előítéletektől.

– Az emberek megdöbbentek, amikor kiderült, hogy eszem is van. Bár dicsértek érte, valójában maguk sem hitték, amit mondtak – mesélte a 25 éves színésznő szőke korszakáról a The New York Observernek.

Az eredetileg Olivia Jane Cockburn néven született szépség karrierje 2004-ben kezdődött, amikor beválogatták a Narancsvidék lányai közé. A valódi sikert azonban a kórházsorozat hozta meg számára. Bár szeretik szinglinek hinni, valójában házas, 2003-ban találkozott álmai hercegével. És ezt szó szerint kell érteni, mivel férje, Tao Ruspoli olasz-amerikai származású filmes-zenész valódi herceg, híres római arisztokrata család sarja.
Ezt is szeretjük