Ő Olivia Newton-John 34 éves lánya - Chloéért bolondulnak férfi rajongói
Chloe Lattanzi nagy népszerűségnek örvend az Instagramon.

olivia-newton-john-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-Johnnak egy gyermeke született, lánya, Chloe Lattanzi 1986 januárjában látta meg a napvilágot.

A szőke kislányból mára felnőtt nő lett, idén már a 34. születésnapját ünnepelhette. Chloe az éneklés és a színészet terén is kipróbálta magát, 2020-ban pedig a Dancing With The Stars Australia című műsorban mutathatja meg a tánctudását, ami február 9-én, azaz ma startolt el Ausztráliában.

Fotókon Olivia Newton-John lánya

Chloe Lattanziből szőke bombázó lett, nem csoda, hogy Instagramján is rengeteg férfi rajongója van. A képei alatt rendszeresen megdicsérik, hogy mennyire dögös, és milyen szép alakja van.

A rákkal küzdő édesanyjával nagyon szoros a kapcsolata, sőt, pont az ő tiszteletére vállalta el, hogy szerepeljen a Dancing With The Starsban.

- Az anyukám igazi harcossá vált az elmúlt években, azért táncolok, hogy megmutassam, milyen messze juthatunk el - nyilatkozta a The Daily Telegraphnak.

Chloe 2020 elején a Stellar magazinban nyílt meg arról, hogy sokáig küzdött depresszióval, de szerencsére ma már nem küzd ezzel a problémával.

- Azt akarom, hogy az emberek azt lássák, ki vagyok valójában, és ne azt a betegséget, amit már sikeresen legyőztem. Bizony, voltam én is mélyponton, és ezért a műsorban be akarom bizonyítani, hogy igen is meg lehet ebből a mentális betegségből gyógyulni - magyarázta.

John Travolta és felesége közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest John Travolta felesége.

Ezt is szeretjük